VIDEO: MMA-vechter eist titelkans na brute knock-out winst – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: MMA-vechter eist titelkans na brute knock-out winst

VIDEO: MMA-vechter eist titelkans na brute knock-out winst

Kevin Ruart was vanavond een man met een missie bij BRAVE CF 36, in Boekarest, Roemenië. Hij scoorde een brute knock-out en wil een titelkans.

Zelfs het frustrerende begin van zijn wedstrijd tegen Ion Surdu weerhield Kevin Ruart niet van zijn doel. Een KO-overwinning in de eerste ronde te behalen en een kans op de Brave titel te eisen.

Nadat Ruart het grootste deel van het eerste frame werd overklast door zijn Roemeense tegenhanger, plaatste hij een perfecte combinatie die Surdu van zijn sokken slag. En waarbij Kevin Ruart zijn tweede KO-overwinning behaalde in evenveel wedstrijden voor BRAVE CF.

Voorbereiding is alles

Na de wedstrijd zei Ruart dat hij voorbereid was op de snelle start van zijn jongere tegenstander. Ook zei hij dat hij het in zijn volgende gevecht op zou willen nemen tegen regerend wereldkampioen weltergewicht Jarrah Al-Selawe.

BRAVE CF 36 vond plaats in Boekarest, Roemenië, tijdens de tweede van vijf evenementen in vijf weken in heel Europa. De snelst groeiende MMA-organisatie ter wereld reist vervolgens naar Zweden, waar BRAVE CF 37 deze zaterdag plaatsvindt.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page