Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na knock-out

De UFC Hall of Famers hadden zaterdagavond hun trilogie gevecht in de headliner van Golden Boy’s eerste MMA-evenement. Het resultaat was anders dan de vorige twee ontmoetingen, waarbij Ortiz won met brute eerste ronde knock-out en zo wraak te nemen voor zijn eerdere verliezen tegen Liddell.

Liddell, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, versloeg Ortiz in hun vorige twee ontmoetingen in 2004 en 2006 (UFC 47 en UFC 66). Liddell had niet meer gevochten sinds zijn eerste ronde knock-out verlies tegen Rich Franklin in 2010. Ortiz, ook een voormalige UFC-kampioen, kwam  een submission winst op Chael Sonnen tijdens Bellator 170 in 2017.

Nog, meer dan een decennium later, werd de trilogie samengesteld door de bokspromotie van Oscar De La Hoya. De uitkomst zou het einde moeten zijn van wat een al lang bestaande bittere vete was tussen Ortiz, 43 en Liddell, 48. Het staat nu 3-1 voor Liddell, zal dit het einde zijn van hun lange vete?

Bekijk ook

VIDEO: Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans

UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn ...

MMA Nieuws: ‘Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship’

Foto: ONE Championship ONE Championship heeft zijn middengewichtdivisie versterkt met de ondertekening van Reinier de ...

VIDEO | Slachtpartij: ‘scheidsrechter stopt heftig MMA gevecht niet’

Ongetwijfeld vond gisteren de slechtste scheidsrechter interventie plaats in de mixed martial arts geschiedenis. Het ...