Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na knock-out

De UFC Hall of Famers hadden zaterdagavond hun trilogie gevecht in de headliner van Golden Boy’s eerste MMA-evenement. Het resultaat was anders dan de vorige twee ontmoetingen, waarbij Ortiz won met brute eerste ronde knock-out en zo wraak te nemen voor zijn eerdere verliezen tegen Liddell.

Liddell, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, versloeg Ortiz in hun vorige twee ontmoetingen in 2004 en 2006 (UFC 47 en UFC 66). Liddell had niet meer gevochten sinds zijn eerste ronde knock-out verlies tegen Rich Franklin in 2010. Ortiz, ook een voormalige UFC-kampioen, kwam  een submission winst op Chael Sonnen tijdens Bellator 170 in 2017.

Nog, meer dan een decennium later, werd de trilogie samengesteld door de bokspromotie van Oscar De La Hoya. De uitkomst zou het einde moeten zijn van wat een al lang bestaande bittere vete was tussen Ortiz, 43 en Liddell, 48. Het staat nu 3-1 voor Liddell, zal dit het einde zijn van hun lange vete?

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT