Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out Nieuws
Nieuws

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out
Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

De UFC Hall of Famers hadden zaterdagavond hun trilogie gevecht in de headliner van Golden Boy's eerste MMA-evenement. Het resultaat was anders dan de vorige twee ontmoetingen, waarbij Ortiz won met brute eerste ronde knock-out en zo wraak te nemen voor zijn eerdere verliezen tegen Liddell.

Liddell, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, versloeg Ortiz in hun vorige twee ontmoetingen in 2004 en 2006 (UFC 47 en UFC 66). Liddell had niet meer gevochten sinds zijn eerste ronde knock-out verlies tegen Rich Franklin in 2010. Ortiz, ook een voormalige UFC-kampioen, kwam een submission winst op Chael Sonnen tijdens Bellator 170 in 2017.

Nog, meer dan een decennium later, werd de trilogie samengesteld door de bokspromotie van Oscar De La Hoya. De uitkomst zou het einde moeten zijn van wat een al lang bestaande bittere vete was tussen Ortiz, 43 en Liddell, 48. Het staat nu 3-1 voor Liddell, zal dit het einde zijn van hun lange vete?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws