Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na brute knock-out

Video | Liddell vs Ortiz 3: Liddell hard onderuit na knock-out

De UFC Hall of Famers hadden zaterdagavond hun trilogie gevecht in de headliner van Golden Boy’s eerste MMA-evenement. Het resultaat was anders dan de vorige twee ontmoetingen, waarbij Ortiz won met brute eerste ronde knock-out en zo wraak te nemen voor zijn eerdere verliezen tegen Liddell.

Liddell, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, versloeg Ortiz in hun vorige twee ontmoetingen in 2004 en 2006 (UFC 47 en UFC 66). Liddell had niet meer gevochten sinds zijn eerste ronde knock-out verlies tegen Rich Franklin in 2010. Ortiz, ook een voormalige UFC-kampioen, kwam  een submission winst op Chael Sonnen tijdens Bellator 170 in 2017.

Nog, meer dan een decennium later, werd de trilogie samengesteld door de bokspromotie van Oscar De La Hoya. De uitkomst zou het einde moeten zijn van wat een al lang bestaande bittere vete was tussen Ortiz, 43 en Liddell, 48. Het staat nu 3-1 voor Liddell, zal dit het einde zijn van hun lange vete?

Bekijk ook

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...

Man op straat krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

Er zijn enkele vrij duidelijke waarschuwingssignalen van buitenaf dat het geen goed idee is om ...