VIDEO: Het meest bloederige UFC gevecht tot nu toe Nieuws
Nieuws

VIDEO: Het meest bloederige UFC gevecht tot nu toe

VIDEO: Het meest bloederige UFC gevecht tot nu toe

Een zware blessure stopte UFC-vechter Mike Perry niet om door te gaan.

UFC weltergewicht Mike Perry heeft zaterdagnacht, tijdens het UFC Uruguay-evenement een van de meest verontrustende neusbreuken opgelopen die je ooit zult zien.

Mike Perry nam het op tegen Vicente Luque in het co-main event van de avond. Na twee rondjes slopende heen en weer actie, kon Luque contact maken met een vliegende knie die het gezicht van de Amerikaan tot moes veranderde.

Taaie rakker

Opmerkelijk genoeg bleef Mike Perry niet alleen doorvechten, maar won hij ook aantoonbaar de late fasen van de laatste ronde. Ondanks zijn sensationele taaiheid en wil om te winnen, werd Perry uiteindelijk zijn vierde nederlaag in zes gevechten overhandigd bij wijze van een split-decision.

Hoewel er wordt ontkend dat Mike Perry een van de meest vermakelijke vechters op het UFC-rooster is, heeft het verlies van vanavond hem ver buiten een kans op een titel in de weltergewicht divisie gebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws