VIDEO: Glijpartij door 'verpletterde neus' tijdens MMA-gevecht Nieuws
Nieuws

VIDEO: Glijpartij door 'verpletterde neus' tijdens MMA-gevecht

VIDEO: Glijpartij door 'verpletterde neus' tijdens MMA-gevecht
VIDEO: Glijpartij door 'verpletterde neus' tijdens MMA-gevecht

Voormalig UFC-commentator Joe Rogan heeft eerder onthuld hoe men tijdens UFC on Fox bloedvlekken met spuitbussen verf overspoot. Reden de organisatie wilde het grove geweld minimaliseren dat soms te zien is in de MMA-kooi.

Tijdens Fight Night 9 (niet te verwarren met de UFC) van afgelopen vrijdag had men niet genoeg spuitbussen kunnen aanrukken. DeMMA-wedstrijd tussen Chris Curtis en Matt Dwyer ontaarde in een waar bloedbad.

Curtis ramde zo vol als hij kon op Dwyer in, dat deze zijn neus compleet verpletterde met alle gevolgen van dien. De blessure ontstond in ronde vier van het middengewicht titelgevecht.

Bloederig tafereel

De mat, die er een stuk losser uitzag dan de soort die we gewend zijn te zien in de UFC en Bellator, veranderde in stappen in een bloederige massa. Beide vechters slipte letterlijk door de kooi door het aanwezige bloed.

LEES OOK: Wrede beenbreuk bij kickbokser

Dwyer had dapper gevochten, maar Curtis bleek een stapje teveel en hij liep dan ook weg met de meerderheidsbeslissing en de titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws