Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Video: Bloederig Cage Warriors MMA-gevecht gestaakt

Video: Bloederig Cage Warriors MMA-gevecht gestaakt

Video: Bloederig Cage Warriors MMA-gevecht gestaakt

Het gevecht bij Cage Warriors tussen Nicolas Dalby en Ross Houston werd afgeblazen vanwege teveel bloed op het canvas van de kooi.

Sommige gevechten worden bloedbaden genoemd. Sommige gevechten zijn dat echt. Bloed maakt deel uit van vechtsporten zeker wanneer twee vechters elkaar goed raken. Als een vechter flink begint te bloeden wordt er ingegrepen en gekeken naar het ontstane euvel.

Dan maar stoppen

Vaak valt dan de beslissing om een gevecht al dan niet door te laten gaan. Zaterdagavond tijdens Cage Warriors 106 in Londen vond er een primeur plaats. Het gevecht tussen Dalby en Houston werd wel erg bloederig waardoor scheidsrechter Marc Goddard besloot de zaak af te fluiten.

Of de staking van het gevecht terecht was laten wij liever over aan de officials van Cage Warriors, al spreken de videobeelden boekdelen.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.