VIDEO: Bellator MMA in 2020 naar Amsterdam Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bellator MMA in 2020 naar Amsterdam

VIDEO: Bellator MMA in 2020 naar Amsterdam

Vandaag werd tijdens een door Bellator belde persconferentie aangekondigd dat in 2020 een event gepland staat in Amsterdam.

Exacte details over waar het event gehouden wordt en op welke datum werd niet bekend gemaakt door Bellator Baas Scott Coker. Er vechten een aantal Nederlandse vechters bij Bellator, zoals legende Melvin Manhoef die aankomend weekend aantreedt tijdens Bellator Milaan.

Nederlandse Bellator vechters

Maar ook een Gegard Mousasi, Denise Kielholtz, Costello van Steenis en Ilias Bulaid die onlangs een succesvol debuut maakte bij Bellator in Dublin. Het is niet ondenkbaar dat deze te zien zullen zijn in 2020 in Amsterdam.

ZIE OOK >> Melvin Manhoef in actie tijdens Bellator Milaan

Concurrent UFC lijkt ons land over te slaan, eerst werd aangekondigd dat er een groot event op komst was in Amsterdam, later werd dit ontkracht. Bellator lijkt in dit gat te stappen. Ongetwijfeld zal het event een groot aantal Bellator en MMA-fans trekken vanuit ons eigen land maar ook Duitsland en België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws