VIDEO: ACB ontslaat MMA-vechter na massale vechtpartij Nieuws
Nieuws

VIDEO: ACB ontslaat MMA-vechter na massale vechtpartij

VIDEO: ACB ontslaat MMA-vechter na massale vechtpartij
VIDEO: ACB ontslaat MMA-vechter na massale vechtpartij

Absolute Championship Berkut (ACB) heeft besloten het contract met de Amerikaanse vechter Georgi Karakhanyan te beëindigen. Dit werd vandaag gemeld op de website van de organisatie.

De disciplinaire commissie van de organisatie verklaarde de uitslag van de wedstrijd tussen de Amerikaan met Timur Nagibin nietig. De 33-jarige Karakhanyan maakte zich schuldig aan beledigingen en probeerde de scheidsrechter in verwarring mee te slepen.

Het gedrag van de vechter voor en na de wedstrijd wordt gekenmerkt als flagrant en onsportief. De organisatie heeft hem verboden nog te vechten en zijn contract beëindigd.

Diskwalificatie

De wedstrijd tussen Karakhanyan en Nagibin op 10 november eindigde in een massale vechtpartij. Oorspronkelijk werd Karakhanyan uitgeroepen als de winnaar van de wedstrijd, zijn tegenstander werd gediskwalificeerd voor het slaan na de bel.

Karakhanyan maakte herhaaldelijk beledigende opmerkingen over de tegenstander vóór het gevecht. In het bijzonder beloofde op Instagram zijn rivaal seksueel te misbruiken.

Geen tolerantie

ACB is een Russische organisatie, die is gevormd op basis van vechtclub "Berkut". De organisatie tolereert geen beledigingen en onsportief gedrag van hun atleten.

"Alle geschillen tussen onze vechters zijn opgelost. Wij willen geen vechters die elkaar beledigen of bedreigen buiten de kooi ", luidt de vermelding op de website van ACB.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws