Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: ACB ontslaat MMA-vechter na massale vechtpartij

VIDEO: ACB ontslaat MMA-vechter na massale vechtpartij

MMA vechter ontslagen
Youtube

Absolute Championship Berkut (ACB) heeft besloten het contract met de Amerikaanse vechter Georgi Karakhanyan te beëindigen. Dit werd vandaag gemeld op de website van de organisatie.

De disciplinaire commissie van de organisatie verklaarde de uitslag van de wedstrijd tussen de Amerikaan met Timur Nagibin nietig. De 33-jarige Karakhanyan maakte zich schuldig aan beledigingen en probeerde de scheidsrechter in verwarring mee te slepen.

Het gedrag van de vechter voor en na de wedstrijd wordt gekenmerkt als flagrant en onsportief. De organisatie heeft hem verboden nog te vechten en zijn contract beëindigd.

Diskwalificatie

De wedstrijd tussen Karakhanyan en Nagibin op 10 november eindigde in een massale vechtpartij. Oorspronkelijk werd Karakhanyan uitgeroepen als de winnaar van de wedstrijd, zijn tegenstander werd gediskwalificeerd voor het slaan na de bel.

Karakhanyan maakte herhaaldelijk beledigende opmerkingen over de tegenstander vóór het gevecht. In het bijzonder beloofde op Instagram zijn rivaal seksueel te misbruiken.

Geen tolerantie

ACB is een Russische organisatie, die is gevormd op basis van vechtclub “Berkut”. De organisatie tolereert geen beledigingen en onsportief gedrag van hun atleten.

“Alle geschillen tussen onze vechters zijn opgelost. Wij willen geen vechters die elkaar beledigen of bedreigen buiten de kooi “, luidt de vermelding op de website van ACB.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...