Verwarring rondom komst UFC naar Amsterdam in september Nieuws
Nieuws

Verwarring rondom komst UFC naar Amsterdam in september

Verwarring rondom komst UFC naar Amsterdam in september
Verwarring rondom komst UFC naar Amsterdam in september

De verwarring blijft groot, het lijkt er op dat de UFC Nederland wellicht zal overslaan dit jaar.

De UFC lijkt toch niet naar Nederland te komen dit jaar, daar waar verdere onofficieel werd gemeld dat de Amerikaanse MMA vechtsport organisatie ons land aan zou doen lijkt dit nu niet meer het geval. Eerder dit jaar melden wij al dat de UFC in september naar Amsterdam zou komen voor haar derde event in ons land.

ZIE OOK >> UFC komt naar Amsterdam in september

De website Round1network bracht destijds het nieuws welke aan haar gemeld was door niet nader genoemde bronnen. Donderdag werd het nieuws weer actueel doordat de website MMADNA die doorgaans goede bronnen hebben melde dat 14 september de datum zou zijn voor een UFC Amsterdam event, later corrigeerde men dit bericht.

De tijd is rijp

Er blijkt nogal wat verwarring te zijn omtrent de komst van de UFC. Het zou juist nu voor de fans en de organisatie de tijd moeten zijn om in Nederland een event te houden. Tv zender Veronica bezit sinds dit jaar de rechten tot het uitzen den va de events, dus een komst naar Nederland zou opportuun zijn.

Of Nederland in september de UFC mag verwelkomen blijft dus nog even afwachten, op dezelfde datum dat Amsterdam gebokt zou staan is ook een event in Vancouver gepland waar al contracten voor zouden zijn en gevechten in de maak. Het blijft dus nog even spannend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws