Vertraagde knock-out: UFC'er belandt in ziekenhuis - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vertraagde knock-out: UFC’er belandt in ziekenhuis

Vertraagde knock-out: UFC’er belandt in ziekenhuis

Edson Barboza eindigde Shane Burgos met een vertraagde knock-out in het openingsgevecht op de main-card tijdens UFC 262 in Houston. Fans waren hierdoor afgelopen nacht getuige van een van de vreemdste knock-outs van de afgelopen jaren.

Barboza raakte Burgos met een harde combinatie van twee stoten in de tweede ronde van de vedergewicht wedstrijd. Burgos leek aanvankelijk in orde te zijn, maar drie seconden later strompelde hij achteruit en viel op zijn buik.

Na de wedstrijd werd Burgos naar het ziekenhuis vervoerd zo verklaarde UFC president Dana White op de persconferentie na het evenement. Ook het publiek liet zich niet onbetuigd en vocht massaal mee op de tribunes.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page