Verslagen UFC'er Moreno: 'Ik dacht dat ik had gewonnen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Verslagen UFC’er Moreno: ‘Ik dacht dat ik had gewonnen’

Verslagen UFC’er Moreno: ‘Ik dacht dat ik had gewonnen’

Verslagen UFC'er Moreno: 'Ik had het gevoel dat ik had gewonnen'
Brandon Moreno (L) in gevecht met Deiveson Figueiredo

Brandon Moreno verloor de UFC-vlieggewicht titel aan Deiveson Figueiredo tijdens UFC 270 afgelopen weekend. Maar hij vindt dat hij de winst had moeten krijgen in de trilogie wedstrijd.

,,Het is een raar gevoel, want het is de eerste keer in mijn leven dat ik via de jury verloor, maar ik had het gevoel dat ik won”, zei Moreno op de persconferentie na het gevecht. ,,Ik herinner me mijn laatste twee verliezen tegen (Alexandre) Pantoja (en Sergio) Pettis.” (Lees verder onder video).

,,Ik bedoel, ik wist op dat moment dat ik verloor. Ik dacht: ‘Ok, dit voelt als shit, ik begrijp dat ik verloren heb.’ Maar deze keer had ik het gevoel dat ik had gewonnen”, vervolgd Moreno. Hoewel hij het er niet mee eens was, was Moreno niet al te kritisch over de beslissing van de jury.

Zwaar gevecht

,,Het is wat het is, want het was een heel zwaar gevecht”, zei Moreno. ,,Hij had ook zijn eigen momenten en dat moet ik erkennen. Ik wil niet zo’n man zijn die excuses begint te maken, omdat ik vond dat Deiveson geweldig werk heeft geleverd en een beter game Plan. had”

Figueiredo zei na zijn overwinning open te staan ​​voor een vierde ontmoeting met Moreno, en de voormalige kampioen herhaalde dat verlangen. ,,Het is gek, want de deur staat open voor het vierde gevecht tegen deze man, en dat is verbazingwekkend… ik zie die mogelijkheid”, zei Moreno.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page