Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Verrassende wending voor Jorge Masvidal vs. Nate Diaz gevecht

Verrassende wending voor Jorge Masvidal vs. Nate Diaz gevecht

Zaterdag 2 november op UFC 244, treffen UFC-vechters Jorge Masvidal en Nate Diaz elkaar voor de speciaal in het leven geroepen ‘Baddest Mother Fucker’ titel.

Zowel Masvidal al Diaz staan bekeken als echte ‘bad boys’ en willen eens en voor altijd laten zien wie de ‘baddest’ van hun twee is. Toen het gevecht voor het eerst werd aangekondigd stonden Masvidal en Diaz beide bij de bookmakers van de wedkantoren op -110. Dat betekende dat je € 110 zou moeten inzetten op beide vechters om € 100 te winnen. Dat is echter niet meer het geval.

ZIE OOK >> Nate Diaz zegt af tegen Jorge Masvidal

De spanning voor het gevecht werd nog eens verhoogd toen Diaz afgelopen week aankondigde niet te zullen vechten wegens vermeende doping vondsten in zijn verplichte test. Dit bleek achteraf te wijten aan besmette supplementen en de strijd kon toch doorgaan.

Er valt veel geld te verdienen

Nu wordt Masvidal aangemerkt als favoriet en staat hij zelfs op -175 (op het moment van schrijven). Diaz is ondertussen nu een underdog van +145. Dat betekent dat je € 175 zou moeten inzetten om € 100 te winnen op Masvidal, terwijl een € 100 inzet op Diaz je € 145 zal brengen.

ZIE OOK >> Diaz vs Masvidal mag toch doorgaan

Waarom de veranderingen in de peilingen? Het is waarschijnlijk dat er veel geld binnenkomt voor Masvidal zo kort nog voor UFC 244. Immers, heeft hij dit jaar flink geïmponeerd met nadrukkelijke knock-out overwinningen op Ben Askren en Darren Till.

Bekijk ook

MMA-gevecht bokskampioen Tyson Fury: Tegenstander meld zich

Meervoudig bokskampioen Tyson Fury beweerd een MMA-gevecht aan te willen gaan bij de UFC, er ...

UFC-vechter wil wraak gevecht voor verslagen broer (video)

Wat gebeurt er als er twee broers bij een vechtsport organisatie in de ring staan ...

Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft ...