Verrassende uitkomst DNA test UFC-vechter Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Verrassende uitkomst DNA test UFC-vechter Conor McGregor

Verrassende uitkomst DNA test UFC-vechter Conor McGregor
Verrassende uitkomst DNA test UFC-vechter Conor McGregor

De 26-jarige Terri Murray had Conor ervan beschuldigd haar in 2017 zwanger te hebben gemaakt.

Volgens Murray beviel zij slechts enkele weken voordat Conor's echtgenote Dee Devlin het leven schonk aan hun zoon Conor Jr. Murray beweert dat zij en Conor samen in zijn hotelkamer seks hadden tijdens de '17 Grand National in Liverpool.

Maar volgens de advocaat van McGregor heeft de UFC-superster een DNA-test gedaan die voor eens en voor altijd bewijst dat hij niet de vader is van het kind. De uitslag kwam voor Murray als een grote verrassing aangezien zij er van overtuigd was dat McGregor de vader van het kind was.

Niet de vader

"Om een ​​eind te maken aan alle foutieve berichten in de media, deed Conor McGregor onlangs een DNA-test die aan alle partijen bevestigde dat hij niet de vader is van het kind in Liverpool," zei een woordvoerder van Conor in een verklaring.

Dus een grote overwinning voor McGregor die recentelijk op de vingers weer getikt voor het slaan van een oude man in een bar. McGregor werd eerder vervolgd voor het vernielen van een telefoon in Miami en het aanvallen van een bus met UFC vechters in New York.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws