Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Veronica UFC: eerste ‘gratis’ uitzending te bekijken in Januari

Veronica UFC: eerste ‘gratis’ uitzending te bekijken in Januari

Veronica heeft de uitzendrechten recentelijk gekocht van de UFC MMA evenementen. De UFC organiseert brute MMA-wedstrijden, die voorheen alleen betaald te zien waren.

MMA of Mixed martial arts is een mix van verschillende vechtsporten, en redelijk extreem. Er is veel toegestaan tijdens de gevechten waarbij de vechters elkaar in een kooi te lijf gaan.

De eerste UFC uitzending die bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen vlieggewicht kampioen Henry Cejudo en bantamgewicht kampioen TJ Dillashaw.

Niet gratis op tv

Op zaterdag 19 januari wordt Henry Cejudo versus Dillashaw live gestreamd via www.veronicatv.nl. Op maandag 21 januari is het om 23.00 uur te zien bij Veronica op tv.

Dat men de gevechten niet gelijk live op tv zal kunnen zien is een zware tegenvaller voor veel UFC fans. Echter heeft dit te maken met de zogenaamde pay per view, dit houdt in dat men moet betalen om direct live te kijken.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator