Veronica UFC: eerste 'gratis' uitzending te bekijken in Januari Nieuws
Nieuws

Veronica UFC: eerste 'gratis' uitzending te bekijken in Januari

Veronica UFC: eerste 'gratis' uitzending te bekijken in Januari
Veronica UFC: eerste 'gratis' uitzending te bekijken in Januari

Veronica heeft de uitzendrechten recentelijk gekocht van de UFC MMA evenementen. De UFC organiseert brute MMA-wedstrijden, die voorheen alleen betaald te zien waren.

MMA of Mixed martial arts is een mix van verschillende vechtsporten, en redelijk extreem. Er is veel toegestaan tijdens de gevechten waarbij de vechters elkaar in een kooi te lijf gaan.

De eerste UFC uitzending die bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen vlieggewicht kampioen Henry Cejudo en bantamgewicht kampioen TJ Dillashaw.

Niet gratis op tv

Op zaterdag 19 januari wordt Henry Cejudo versus Dillashaw live gestreamd via www.veronicatv.nl. Op maandag 21 januari is het om 23.00 uur te zien bij Veronica op tv.

Dat men de gevechten niet gelijk live op tv zal kunnen zien is een zware tegenvaller voor veel UFC fans. Echter heeft dit te maken met de zogenaamde pay per view, dit houdt in dat men moet betalen om direct live te kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws