Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Veronica UFC: eerste ‘gratis’ uitzending te bekijken in Januari

Veronica UFC: eerste ‘gratis’ uitzending te bekijken in Januari

Veronica heeft de uitzendrechten recentelijk gekocht van de UFC MMA evenementen. De UFC organiseert brute MMA-wedstrijden, die voorheen alleen betaald te zien waren.

MMA of Mixed martial arts is een mix van verschillende vechtsporten, en redelijk extreem. Er is veel toegestaan tijdens de gevechten waarbij de vechters elkaar in een kooi te lijf gaan.

De eerste UFC uitzending die bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen vlieggewicht kampioen Henry Cejudo en bantamgewicht kampioen TJ Dillashaw.

Niet gratis op tv

Op zaterdag 19 januari wordt Henry Cejudo versus Dillashaw live gestreamd via www.veronicatv.nl. Op maandag 21 januari is het om 23.00 uur te zien bij Veronica op tv.

Dat men de gevechten niet gelijk live op tv zal kunnen zien is een zware tegenvaller voor veel UFC fans. Echter heeft dit te maken met de zogenaamde pay per view, dit houdt in dat men moet betalen om direct live te kijken.

Bekijk ook

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.

Rory MacDonald: 'ik wist dat ik het gevecht met Gegard Mousasi zou verliezen'

MMA-Kampioen Gegard Mousasi: ‘Ik maak Rafael Lovato Jr af’

Bellator MMA middengewicht kampioen Gegard Mousasi verdedigt zijn titel tegen ongeslagen Braziliaan Rafael Lovato Jr. tijdens Bellator London.

Viespeuk: MMA-trainer beschuldigd van sex met hond en meer

Een wel heel erg bizar geval van viespeukerij waar een MMA trainer bij betrokken is, houdt de gemoederen aardig bezig.