Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd

Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd

Vermiste UFC-vechter Avery Sparrow gearresteerd

UFC officials en fans waren in rep en roer toen bleek dat lichtgewicht Avery Sparrow niet kwam opdagen voor de weging.

Sparrow werd vrijdagochtend in Los Angeles gearresteerd en zijn geplande UFC-wedstrijd zaterdagavond tegen Ryan Garcia in Carson, Californië, is geannuleerd. De manager van Sparrow, Russell Peltz, zei dat de vechter door de politie werd gezocht voor het “zwaaien met een pistool tijdens een ruzie afgelopen april.”

Peltz zei dat hij dinsdag werd gewaarschuwd over Sparrow’s juridische situatie door Golden Boy Promotions-matchmaker Robert Diaz. Peltz nam vervolgens contact op met zijn eigen advocaat, George Bochetto, die probeerde een deal te sluiten met autoriteiten om Sparrow zaterdag te laten vechten.

Op de vlucht

Peltz zei dat hij geloofde dat er een overeenkomst was gesloten met de Amerikaanse officier van justitie, op de voorwaarden dat Sparrow’s vechters gage werd ingehouden en hij maandag voor de rechtbank in Philadelphia zou verschijnen. Maar op vrijdagochtend, voor de geplande weging, werd Sparrow aangehouden in een winkel in Los Angeles, volgens Peltz.

“De politie reed rond het gebied, er waren veel politieauto’s, zei hij, Sparrow probeerde te vluchten maar werd gevolgd door een helikopter,” zei Peltz. “Zij reden zijn auto klem, hij en vier of vijf van zijn vrienden waren op de grond gedwongen en ze arresteerden Avery.” Sparrow werd naar de gevangenis van L.A. County overgebracht, waar hij moet blijven in afwachting van de procedure, volgens Peltz.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator