Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd Nieuws
Nieuws

Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd

Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd
Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd

UFC officials en fans waren in rep en roer toen bleek dat lichtgewicht Avery Sparrow niet kwam opdagen voor de weging.

Sparrow werd vrijdagochtend in Los Angeles gearresteerd en zijn geplande UFC-wedstrijd zaterdagavond tegen Ryan Garcia in Carson, Californië, is geannuleerd. De manager van Sparrow, Russell Peltz, zei dat de vechter door de politie werd gezocht voor het "zwaaien met een pistool tijdens een ruzie afgelopen april."

Peltz zei dat hij dinsdag werd gewaarschuwd over Sparrow's juridische situatie door Golden Boy Promotions-matchmaker Robert Diaz. Peltz nam vervolgens contact op met zijn eigen advocaat, George Bochetto, die probeerde een deal te sluiten met autoriteiten om Sparrow zaterdag te laten vechten.

Op de vlucht

Peltz zei dat hij geloofde dat er een overeenkomst was gesloten met de Amerikaanse officier van justitie, op de voorwaarden dat Sparrow's vechters gage werd ingehouden en hij maandag voor de rechtbank in Philadelphia zou verschijnen. Maar op vrijdagochtend, voor de geplande weging, werd Sparrow aangehouden in een winkel in Los Angeles, volgens Peltz.

"De politie reed rond het gebied, er waren veel politieauto's, zei hij, Sparrow probeerde te vluchten maar werd gevolgd door een helikopter," zei Peltz. "Zij reden zijn auto klem, hij en vier of vijf van zijn vrienden waren op de grond gedwongen en ze arresteerden Avery." Sparrow werd naar de gevangenis van L.A. County overgebracht, waar hij moet blijven in afwachting van de procedure, volgens Peltz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws