Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd

Vermiste UFC-vechter blijkt gearresteerd: Gevecht afgezegd

Vermiste UFC-vechter Avery Sparrow gearresteerd

UFC officials en fans waren in rep en roer toen bleek dat lichtgewicht Avery Sparrow niet kwam opdagen voor de weging.

Sparrow werd vrijdagochtend in Los Angeles gearresteerd en zijn geplande UFC-wedstrijd zaterdagavond tegen Ryan Garcia in Carson, Californië, is geannuleerd. De manager van Sparrow, Russell Peltz, zei dat de vechter door de politie werd gezocht voor het “zwaaien met een pistool tijdens een ruzie afgelopen april.”

Peltz zei dat hij dinsdag werd gewaarschuwd over Sparrow’s juridische situatie door Golden Boy Promotions-matchmaker Robert Diaz. Peltz nam vervolgens contact op met zijn eigen advocaat, George Bochetto, die probeerde een deal te sluiten met autoriteiten om Sparrow zaterdag te laten vechten.

Op de vlucht

Peltz zei dat hij geloofde dat er een overeenkomst was gesloten met de Amerikaanse officier van justitie, op de voorwaarden dat Sparrow’s vechters gage werd ingehouden en hij maandag voor de rechtbank in Philadelphia zou verschijnen. Maar op vrijdagochtend, voor de geplande weging, werd Sparrow aangehouden in een winkel in Los Angeles, volgens Peltz.

“De politie reed rond het gebied, er waren veel politieauto’s, zei hij, Sparrow probeerde te vluchten maar werd gevolgd door een helikopter,” zei Peltz. “Zij reden zijn auto klem, hij en vier of vijf van zijn vrienden waren op de grond gedwongen en ze arresteerden Avery.” Sparrow werd naar de gevangenis van L.A. County overgebracht, waar hij moet blijven in afwachting van de procedure, volgens Peltz.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page