Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet

Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet

Roosevelt Roberts is een van de vier vechters die zijn ontslagen uit UFC-selectie. Gisteren werd bekend dat de organisatie geen plek meer heeft voor Roberts, Anderson dos Santos, Jamey Simmons en Drako Rodriguez.

Ten grondslag aan het ontslag van Roberts, Dos Santos, Simmons en Rodriguez ligt een aantal verliezen. De UFC kan putten uit ruim 700 vechters en is redelijk gemakkelijk met het ontslaan van niet presterende atleten.

Geen genade

Roberts die zijn UFC-contract heeft verdiend door een overwinning op Dana White’s Contender Series, is de meest opvallende naam op deze lijst. Na overwinningen op Darrell Horcher en Thomas Gifford, leed Roberts zijn eerste professionele verlies toen Vinc Pichel hem versloeg in juni 2019.

Overwinningen op Alexander Yakovlev en Brok Weaver leken hem weer op het goede spoor te zetten, maar zijn carrière is sindsdien afgegleden. Er leek een opleving met overwinningen op Alexander Yakovlev en Brok Weaver. Deze werd gevolgd door een verlies tegen Jim Miller en vorige maand werd hij op spectaculaire wijze uitgeschakeld door Ignacio Bahamondes.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page