Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet MMA Nieuws
MMA Nieuws

Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet

Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet

Ten grondslag aan het ontslag van Roberts, Dos Santos, Simmons en Rodriguez ligt een aantal verliezen. De UFC kan putten uit ruim 700 vechters en is redelijk gemakkelijk met het ontslaan van niet presterende atleten.

Geen genade

Roberts die zijn UFC-contract heeft verdiend door een overwinning op Dana White's Contender Series, is de meest opvallende naam op deze lijst. Na overwinningen op Darrell Horcher en Thomas Gifford, leed Roberts zijn eerste professionele verlies toen Vinc Pichel hem versloeg in juni 2019.

Overwinningen op Alexander Yakovlev en Brok Weaver leken hem weer op het goede spoor te zetten, maar zijn carrière is sindsdien afgegleden. Er leek een opleving met overwinningen op Alexander Yakovlev en Brok Weaver. Deze werd gevolgd door een verlies tegen Jim Miller en vorige maand werd hij op spectaculaire wijze uitgeschakeld door Ignacio Bahamondes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws