Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus haalt nu flink uit naar de nieuwe kampioen.

De rivaliteit tussen Petr Yan en Aljamain Sterling lijkt op geen enkele manier te zijn verdwenen na hun controversiële gevecht bij UFC 259. Yan deelde een illegale knie uit in het gezicht van Sterling die claimde niet door te kunnen vechten.

Aansteller

Het gevecht werd het eerste UFC-kampioenschap dat eindigde via diskwalificatie voor de kampioen. Yan werpt haalt uit naar Sterling op Twitter. De Rus zegt dat Sterling geen feest zou moeten vieren om zijn kampioenschap te vieren.

Foto’s geplaatst door Sterling die een feestelijk drankje drinkt met zijn vrienden en familie na het gevecht, wekt de woede van de Rus. Yan reageerde op genoemde foto’s met het volgende Twitter-bericht:

Sterling reageerde op geheel eigen wijze op Yan: ,,Je hebt gelijk Petey. Ik had iedereen die naar Las Vegas vloog, moeten vertellen om niet naar mijn huis te komen, niet te zeggen dat ze blij waren me te zien en geen foto’s met me te maken. Volgens deze logica had ik tot mijn volgende gevecht in mijn kamer moeten worden opgesloten. Klinkt logisch”, zegt Sterling ietwat sarcastisch.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page