Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vechtverbod voor UFC-vechters Namajunas en Silva

Vechtverbod voor UFC-vechters Namajunas en Silva

Vechtverbod voor UFC-vechters Namajunas en Silva

MMA-vechters Anderson Silva en Rose Namajunas mogen voorlopig niet meer vechten.

Beide MMA-vechters worden geconfronteerd met een zes maanden vechtverbod, na hun nederlagen op UFC 237 in Rio de Janeiro afgelopen zaterdag. Dit om te herstellen van hun opgelopen blessures tijdens het evenement.

ZIE OOK >> UFC-vechter Rose Namajunas zwaar knockout

Namajunas ging zwaar knockout na een worp uitgevoerd door haar tegenstander Jessica Andrade, Namajunas kwam op haar hoofd terecht en haar nek kreeg het zwaar te verduren. Namajunas werd uitgeschakeld en verloor haar UFC-wereldtitel.

Zware blessure

Voormalig middengewicht kampioen Silva stortte naar het canvas door een lage trap aan de binnenkant van zijn been. Dit gebeurde in de eerste ronde van zijn gevecht tegen Jared Cannonier.

De Braziliaan gaf toe dat zijn knie tijdens zijn trainingskamp een probleem opleverde. dit nadat hij tot zijn tweede nederlaag leed binnen drie maanden na zijn terugkeer na een tweejarige afwezigheid.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator