Vechtverbod Volkov voor UFC Londen: Oorlog gooit roet in eten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtverbod Volkov voor UFC Londen: Oorlog gooit roet in eten

Vechtverbod Volkov voor UFC Londen: Oorlog gooit roet in eten

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne bedreigt het visum van Alexander Volkov. UFC keert op 19 maart eindelijk terug naar Londen. Misschien is er een nieuwe headliner nodig.

Het Russische zwaargewicht Volkov zou in maart de headliner zijn van UFC London. De oorlog die zijn land is begonnen tegen de Oekraïne dreigt roet in het eten te gaan gooien. De Rus staat gepland te vechten tegen Tom Aspinall in de O2-arena.

Volkov kan problemen krijgen bij het binnenkomen van Engeland vanwege de aanhoudende oorlog tussen zijn thuisland en Oekraïne. Vandaag maakte een parlementslid op Twitter bekend dat het VK de nationale sportteams van landen die medeplichtig zijn, aan de niet-uitgelokte en illegale invasie van Oekraïne door Poetin niet zal verwelkomen.

Meerdere Russen niet welkom

Niet alleen Volkov kan in de problemen komen. De line-up bestaat uit nog drie andere Russische atleten. Timur Valiev, die tegenover Jack Shore staat, en zwaargewicht strijders Shamil Abdurakhimov en Sergei Pavlovich.

Nu het visum van Volkov in gevaar is onderzoekt de UFC momenteel de situatie voor mogelijke oplossingen. Het is nog steeds onduidelijk of de UFC Volkov vs Aspinall naar de Verenigde Staten gaat verplaatsen. Of Aspinall op de kaart zou houden tegen een nieuwe tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws