Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit

Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit
Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC, betaald vechters voortaan niet volledig uit. Als deze niet komen opdagen voor een gevecht.

UFC hanteert een uitbetaling systeem waar vechters betaald krijgen om op te komen dagen. Echter bevestigt UFC-president Dana White dat ook vechters waarvan het gevecht geannuleerd is niet uitbetaald zullen krijgen.

Hieronder vallen vechters die zich wel hebben gewogen, maar hun gevechten hebben geannuleerd. Het UFC Vegas 5 event van zaterdag eindigde met slechts 8 gevechten. Een aantal wedstrijden werd geannuleerd. Dit omdat vechters voor en tijdens de wegingen en tijdens de daadwerkelijke show uit de wedstrijd werden gehaald.

Niet alles betaald

Als vechters in het verleden gevechten annuleerden, maar ze succesvol werden gewogen, compenseerde de UFC hen voor het volledig bedrag om op te komen dagen. Volgens UFC-president Dana White is dat niet het geval voor degenen die betrokken zijn bij geannuleerde gevechten van afgelopen weekend.

Op zijn persconferentie na het gevecht verklaarde White dat: vechters die tijdens het UFC Vegas 5 event van zaterdag niet hebben gevochten vanwege annuleringen 'een klein bedrag' hebben ontvangen. Maar niet het volledige geld, en dat de UFC probeert ze opnieuw te boeken voor aanstaande events.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws