Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit

Vechtsport organisatie UFC betaald vechters niet uit

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC, betaald vechters voortaan niet volledig uit. Als deze niet komen opdagen voor een gevecht.

UFC hanteert een uitbetaling systeem waar vechters betaald krijgen om op te komen dagen. Echter bevestigt UFC-president Dana White dat ook vechters waarvan het gevecht geannuleerd is niet uitbetaald zullen krijgen.

Hieronder vallen vechters die zich wel hebben gewogen, maar hun gevechten hebben geannuleerd. Het UFC Vegas 5 event van zaterdag eindigde met slechts 8 gevechten. Een aantal wedstrijden werd geannuleerd. Dit omdat vechters voor en tijdens de wegingen en tijdens de daadwerkelijke show uit de wedstrijd werden gehaald.

Niet alles betaald

Als vechters in het verleden gevechten annuleerden, maar ze succesvol werden gewogen, compenseerde de UFC hen voor het volledig bedrag om op te komen dagen. Volgens UFC-president Dana White is dat niet het geval voor degenen die betrokken zijn bij geannuleerde gevechten van afgelopen weekend.

Op zijn persconferentie na het gevecht verklaarde White dat: vechters die tijdens het UFC Vegas 5 event van zaterdag niet hebben gevochten vanwege annuleringen ‘een klein bedrag’ hebben ontvangen. Maar niet het volledige geld, en dat de UFC probeert ze opnieuw te boeken voor aanstaande events.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page