? Vechtpech: Johnson tegen Romero afgezegd, organisatie zwijgt Nieuws
Nieuws

? Vechtpech: Johnson tegen Romero afgezegd, organisatie zwijgt

? Vechtpech: Johnson tegen Romero afgezegd, organisatie zwijgt

Yoel Romero zal niet vechten tegen Anthony Johnson op 7 mei. Het langverwachte gevecht tussen de twee MMA-reuzen op Bellator 258 gaat niet door. Romero zou een medische test niet hebben doorstaan echter wil men niet zeggen wat de bevindingen zijn.

Zowel Romero als Johnson zouden hun Bellator-debuut maken in de kwartfinales van de lichte zwaargewicht Grand Prix van de organisatie en grote concurrent van de UFC. Bellator maakte het nieuws gisteren bekend. ,,Romero komt over drie maanden in aanmerking om opnieuw toestemming te vragen om deel te nemen, we kijken ernaar uit om hem in de nabije toekomst zijn Bellator-debuut te zien maken", aldus Bellator.

Ontslag

Bellator zou een plaatsvervanger zoeken die het op korte termijn moet opnemen tegen Johnson, hoewel het onzeker blijft of dat gevecht überhaupt zal blijven staan. Romero heeft niet meer gevochten sinds hij bij UFC 248 verloor tegen Israel Adesanya, in de strijd om de middengewicht titel. Romero werd eerder door de UFC genadeloos aan de kant gezet waardoor Bellator hem inlijfde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws