Vechtmachine 'Kayla' pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtmachine 'Kayla' pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Vechtmachine 'Kayla' pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt, de Amerikaanse PFL lichtgewicht kampioen verdedigde afgelopen nacht met succes haar titel tegen Taylor Guardado en tikte voor de tweede keer een miljoen binnen. Het gevecht vond plaats in het Seminole Hard Rock Hotel and Casino in Hollywood, Florida.

Topknokker Harrison, wordt algemeen gezien als het gezicht van de PFL, en afgelopen nacht bewees ze opnieuw waarom dat het geval is. Harrison, ging het seizoen 2021 in als de regerend lichtgewicht kampioen voor dames.

De Amerikaanse versloeg Guardado in de tweede ronde in het PFL 10 main event. Harrison gooide een armbar in de strijd, om zo de titel en de hoofdprijs van $ 1 miljoen te claimen voor het tweede opeenvolgende jaar.

Naar de UFC

Dana White de president van PFL concurrent UFC, verklaarde afgelopen week dat Harrison niet klaar zou zijn voor een gevecht met Amanda Nunes en deze niet zou winnen. Nunes is de tegenhanger van Harrison en een gevecht tussen beide is iets wat de fans graag zouden willen zien. Met de overwinning afgelopen nacht op Guardado zou White zijn mening wel eens kunnen bijstellen.

In november 2019, de maand voordat ze voor het eerst de titel en de prijs van $ 1 miljoen won in haar eerste seizoen, kreeg Harrisons moeder een beroerte. Destijds had Harrison's moeder de voogdij over haar jonge nichtje en neefje, maar met een moeilijk herstel voor de boeg, besloot Harrison de kinderen te adopteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws