Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vechtlegende Gökhan Saki niet langer actief bij de UFC

Vechtlegende Gökhan Saki niet langer actief bij de UFC

Gökhan Saki niet langer actief vechter bij de UFC

Gökhan Saki de Nederlands-Turkse vechtlegende blijkt niet langer onder contract te staan bij de UFC. Op de site van de MMA-organisatie uit Amerika staat Saki vermeld als ‘voormalig’ vechter.

Op social media platform REDDIT gingen de geruchten al dat Saki niet meer onder contract zou staan bij de UFC. Echter heeft de organisatie noch Saki zelf officieels iets naar buiten gebracht.

Terug naar het kickboksen

Ook via twitter is te lezen dat Saki geen verbintenis meer heeft met de Amerikaanse organisatie. Saki was al een lange tijd niet in actie geweest voor de UFC. Recentelijk maakte Dana White de president van de UFC bekend een groot aantal vechters te ontslaan.

Saki is de afgelopen tijd flink actief op social media waar hij aangeeft weer flink aan het trainen te zijn. Geruchten gaan dat hij wellicht weer terug zou gaan naar het kickboksen (Glory Kickboxing. red). Alhoewel ook hier geen officiële uitspraken zijn gedaan.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page