Vechtlegende Gökhan Saki niet langer actief bij de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtlegende Gökhan Saki niet langer actief bij de UFC

Vechtlegende Gökhan Saki niet langer actief bij de UFC

Gökhan Saki de Nederlands-Turkse vechtlegende blijkt niet langer onder contract te staan bij de UFC. Op de site van de MMA-organisatie uit Amerika staat Saki vermeld als 'voormalig' vechter.

Op social media platform REDDIT gingen de geruchten al dat Saki niet meer onder contract zou staan bij de UFC. Echter heeft de organisatie noch Saki zelf officieels iets naar buiten gebracht.

Terug naar het kickboksen

Ook via twitter is te lezen dat Saki geen verbintenis meer heeft met de Amerikaanse organisatie. Saki was al een lange tijd niet in actie geweest voor de UFC. Recentelijk maakte Dana White de president van de UFC bekend een groot aantal vechters te ontslaan.

Saki is de afgelopen tijd flink actief op social media waar hij aangeeft weer flink aan het trainen te zijn. Geruchten gaan dat hij wellicht weer terug zou gaan naar het kickboksen (Glory Kickboxing. red). Alhoewel ook hier geen officiële uitspraken zijn gedaan.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/gokhan-saki-ziet-gevecht-wel-zitten-tegen-rico-verhoeven/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws