Vechtersbaas jaagt op internet crimineel: 'Wij weten waar hij woont' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtersbaas jaagt op internet crimineel: 'Wij weten waar hij woont'

Vechtersbaas jaagt op internet crimineel: 'Wij weten waar hij woont'

Dana White de baas van de UFC gaf gisteren meer informatie over de illegale streamer die de organisatie bedreigt. "We weten waar hij woont, we luisteren naar zijn telefoongesprekken" zegt White.

De persoon waarover White spreekt kondigde onlangs aan het UFC 257 evenement van zaterdag met Conor McGregor in de hoofdrol, gratis te gaan uitzenden. Dat dit verboden is en strafbaar daar heeft de illegale streamer lak aan.

Op de persconferentie tussen McGregor en Dustin Poirier voorafgaand aan het gevecht. Sprak White uit dat op de persoon gejaagd wordt en dat de organisatie weet wie het is. Ook de FBI kijkt mee en wacht om een arrestatie te verrichten aldus White.

We pakken je wel

,,We hebben er een. We hebben hem! We kijken nu naar deze man. Het enige wat je hoeft te doen is het op zaterdag in te schakelen en we hebben je, fucker", riep Dana White uit. ,,Ik kan niet wachten. Schakel de streamers op zaterdag in en kijk wat er gebeurt. "

White ging later verder in detail tijdens een interview met BT Sport en suggereerde dat de UFC de bovengenoemde persoon onder toezicht heeft. Dit is niet de eerste keer dat de UFC-president zich richt op streamers. White voert al jaren oorlog tegen de mensen die het product van zijn bedrijf illegaal maken.

Een is genoeg

,,Ze gaan nooit allemaal weg. Ze zullen er zijn, we proberen ze niet allemaal kwijt te raken. Ik wil er gewoon een paar vangen", zegt Dana in een eerder interview met de MacLife.

,,Dat is alles wat ik zoek. Je kunt de hele zaak niet sluiten, die piraterij-industrie zal voor altijd doorgaan. Laat me er een paar pakken en kijken wat er gebeurt. "

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mma-legende-fedor-emelianenko-44-geveld-door-covid-19/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws