Vechter scoort 'KO' na bijna verliezen wedstrijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechter scoort 'KO' na bijna verliezen wedstrijd (video)

Vechter scoort 'KO' na bijna verliezen wedstrijd (video)

Dominique Wooding mag zich nu Cage Warriors kampioen noemen, maar een makkelijke strijd was het zeker niet in de York Hall. Het zag er naar uit dat Nathan Fletcher de titel zou pakken, Wooding herpakte zich en ging voor het goud.

De bijna verlagen Wooding veroverde gisteravond de vacante bantamgewicht titel van de Engelse organisatie Cage Warriors in Londen. De knokker scoorde een knock-out in de derde ronde in een gevecht dat hij tot dan toe duidelijk aan het verliezen was.

Vliegende knie

De ongeslagen submission specialist Fletcher stond Wooding's hoop op het kampioenschap in de weg. Al vroeg in de wedstijd had Fletcher de controle over Wooding. Laat in de derde ronde begon het verhaal te veranderen toen Fletchers vertraagde en Wooding zijn ritme terugvond.

Met nog een minuut te gaan, at Fletcher een vliegende knie op die het begin van het einde bleek te zijn. Een uppercut bracht Fletcher aan het wankelen, de scheids had genoeg gezien en kapte de wedstijd af. Het was de tweede overwinning voor Wooding in evenveel wedstrijden voor Cage Warriors. Hij verdiende zijn titelkans door een 69 seconden op Cameron Hardy in juni.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws