Hagenees Matje 'KO' tijdens MMA-debuut (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Hagenees Matje 'KO' tijdens MMA-debuut (video)

Hagenees Matje 'KO' tijdens MMA-debuut (video)

Brandon Murphy maakte een knaller van een MMA-debuut afgelopen nacht in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Tampa, Florida. De knokker trapte David Romano bruut knock-out.

Bij CFFC 100 verspilde Murphy weinig tijd om de klus te klaren in zijn professionele debuut tegen Romano, die net als Murphy ook zijn profdebuut maakte. Het was het eerste gevecht van het hoofdprogramma en die eindige met een knal.

Die zat er op

Romano die zo uit een New Kids film had kunnen lopen en met een zogenaamd Hagenees Matje in zijn nek, kreeg het zwaar te verduren. Murphy haalde uit met zijn linkerbeen en plaatste een dikke highkick, die wel wat weg had van Arkadiusz Wrzosek die Badr Hari op dezelfde wijze uitschakelde.

Murphy haastte zich om vervolgstoten te maken, maar de scheidsrechter greep in op het moment dat een linkerstoot landde. Waardoor de wedstrijd slechts 56 seconden na de eerste ronde moest worden stopgezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws