Vechter geeft na 1 trap al op! 'Die kwam aan zeg' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechter geeft na 1 trap al op! 'Die kwam aan zeg' (video)

Vechter geeft na 1 trap al op! 'Die kwam aan zeg' (video)

Cannon Tass er na 22 seconden al de brui aan in zijn MMA-gevecht tegen Lycidas Allen Crow tijdens BFL 75 eerder vandaag. Een goed gerichte trap gooide roet in het eten.

Amateur vechter Tass had graag de prof vechters bij BFL laten zien wat hij in huis had. Echter verpeste Crow dit voor de Amerikaan. Met een linker trap naar het lichaam raakte Crow de arm van Tass vol.

Opgever

Dit bleek flink wat schade te hebben aangericht. Niet alleen was er waarschijnlijk iets gebroken bij Tass maar ook zeker zijn wil om te vechten. Tass gaf zelf aan niet verder te kunnen waardoor zijn rivaal zonder te douchen naar huis kon.

Als het een professionele MMA-gevecht zou zijn geweest, zal een vechter waarschijnlijk door blijven gaan totdat hij uitgeschakeld wordt of er een andere stoppende factor aanwezig is (zoals tijdslimiet). In andere gevallen kan de vechter ervoor kiezen om te stoppen als hij denkt dat verdere actie onverantwoordelijk of riskant is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws