Vechtbaas geschokt over dood bekende knokker! 'Groot verlies'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vechtbaas geschokt over dood bekende knokker! ‘Groot verlies’

Vechtbaas geschokt over dood bekende knokker! ‘Groot verlies’

Vechtbaas Scott coker geschokt over dood bekende knokker Anthony Johnson! 'Groot verlies'

Scott Coker de vechtbaas van Bellator MMA is geschokt door overlijden Anthony Johnson: ‘Het was verwoestend, het is een groot verlies’ zegt deze.

De president van Bellator zei dat het moeilijk nieuws was om te verwerken toen hij het telefoontje kreeg dat Johnson afgelopen zondag stierf aan een auto-immuunziekte. Johnson, een voormalige UFC-titeluitdager, werd getekend bij Bellator in het laatste hoofdstuk van zijn vechtcarrière en was een grote naam voor de lichte zwaargewicht divisie van de organisatie.

Levensbedreigend

Zoals de meesten in de MMA-gemeenschap was Coker bedroefd toen hij het nieuws hoorde. “Het was een schok”, vertelde Coker gisteren aan verslaggevers bij de Bellator 288-wegingen. “Laat me je vertellen, dat was geen makkelijk telefoontje om te krijgen. Ik hou gewoon van die vent. Hij was als een vriendelijke reus. Mensen die hem echt leerden kennen, ze hielden allemaal van hem.”

Johnson zou in oktober 2021 strijden in de halve finale van de licht-zwaargewicht Grand Prix, maar hij werd gedwongen uitgeschakeld vanwege de ziekte. Coker wist dat Johnson ziek was, maar wist niet dat het levensbedreigend was.

Jammer

“Het is gewoon jammer,” zei Coker. “Ik wist dat hij in en uit het ziekenhuis ging. Ik heb sms’jes, ik en hij praten twee maanden geleden. Hij had zoiets van: ‘Hé, man. Ik maak me klaar. Ik ben uit het ziekenhuis. Ik wil vechten.’ En ik had zoiets van: ‘Hé, er is meer in het leven dan alleen vechten. Neem de tijd en wanneer je er klaar voor bent, en de dokters maken je vrij.’

“Ik wist niet dat hij zo ziek was. Ik denk dat hij het niet wist, misschien, ik weet het niet. Ik geef de familie wat tijd en ik zal proberen wat meer informatie te krijgen. Maar op dit moment kwam dit als een schok voor ons en het hele bedrijf. Iedereen hield van die vent. Ons hele personeel gaf echt heel veel om hem. Het was verwoestend. Het was een groot verlies.”

Bekijk ook

'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

‘Vette Bek!’ Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

Na hun gevecht van 10 ronden in het Tottenham Hotspur Stadium gisteren

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Fury dreigde de Oekraïner als deze zou opduiken plat op zijn muil te slaan.

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Het gevecht welke afgelopen nacht plaatsvond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page