Vechtbaas geschokt over dood bekende knokker! 'Groot verlies' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtbaas geschokt over dood bekende knokker! 'Groot verlies'

Vechtbaas geschokt over dood bekende knokker! 'Groot verlies'

Scott Coker de vechtbaas van Bellator MMA is geschokt door overlijden Anthony Johnson: 'Het was verwoestend, het is een groot verlies' zegt deze.

De president van Bellator zei dat het moeilijk nieuws was om te verwerken toen hij het telefoontje kreeg dat Johnson afgelopen zondag stierf aan een auto-immuunziekte. Johnson, een voormalige UFC-titeluitdager, werd getekend bij Bellator in het laatste hoofdstuk van zijn vechtcarrière en was een grote naam voor de lichte zwaargewicht divisie van de organisatie.

Levensbedreigend

Zoals de meesten in de MMA-gemeenschap was Coker bedroefd toen hij het nieuws hoorde. "Het was een schok", vertelde Coker gisteren aan verslaggevers bij de Bellator 288-wegingen. “Laat me je vertellen, dat was geen makkelijk telefoontje om te krijgen. Ik hou gewoon van die vent. Hij was als een vriendelijke reus. Mensen die hem echt leerden kennen, ze hielden allemaal van hem."

Johnson zou in oktober 2021 strijden in de halve finale van de licht-zwaargewicht Grand Prix, maar hij werd gedwongen uitgeschakeld vanwege de ziekte. Coker wist dat Johnson ziek was, maar wist niet dat het levensbedreigend was.

Jammer

"Het is gewoon jammer," zei Coker. “Ik wist dat hij in en uit het ziekenhuis ging. Ik heb sms'jes, ik en hij praten twee maanden geleden. Hij had zoiets van: 'Hé, man. Ik maak me klaar. Ik ben uit het ziekenhuis. Ik wil vechten.' En ik had zoiets van: 'Hé, er is meer in het leven dan alleen vechten. Neem de tijd en wanneer je er klaar voor bent, en de dokters maken je vrij.'

“Ik wist niet dat hij zo ziek was. Ik denk dat hij het niet wist, misschien, ik weet het niet. Ik geef de familie wat tijd en ik zal proberen wat meer informatie te krijgen. Maar op dit moment kwam dit als een schok voor ons en het hele bedrijf. Iedereen hield van die vent. Ons hele personeel gaf echt heel veel om hem. Het was verwoestend. Het was een groot verlies."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws