VECHT EILAND: UFC baas Dana White praat geen poep Nieuws
Nieuws

VECHT EILAND: UFC baas Dana White praat geen poep

VECHT EILAND: UFC baas Dana White praat geen poep
VECHT EILAND: UFC baas Dana White praat geen poep

Dana White zegt dat zijn 'Fight Island' over een maand klaar zou moeten zijn.

Onderdeel van het 'Vecht Eiland' plan is om daar vechters naar toe te sturen om te trainen en te laten vechten tegen elkaar. Het was een turbulente week voor de UFC, maar Dana White werkt nog steeds aan een oplossing om live gevechten te organiseren.

De organisatie werd gedwongen de stekker uit UFC 249 te trekken en alle geplande evenementen in het midden van de coronavirus uitbraak. Topmanagers van zowel Disney als ESPN kwamen tussenbeide kwamen en goeds White zaken af te lasten.

Dana White zet gewoon door

Maar White is nog steeds van plan door te gaan met zijn 'Fight Island', dat volgens hem momenteel wordt opgezet en zal dienen als oefenterrein voor vechters en als locatie voor evenementen. "Daarom vertel ik al mijn jongens dat ze zich geen zorgen hoeven te maken omdat‘ Fight Island ’gaat gebeuren,” vertelde White aan ESPN.

"Alle infrastructuur wordt momenteel gebouwd en wordt geïnstalleerd. Naarmate we dichterbij komen, zal ik beginnen met het uitzoeken van gevechten, jongens klaar maken. Bovendien kan ik jongens daar eerder heen sturen, en ze kunnen daar gaan trainen, op het eiland."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws