Vastberaden Tony Ferguson na KO-verlies: 'Ik kom terug' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vastberaden Tony Ferguson na KO-verlies: ‘Ik kom terug’

Vastberaden Tony Ferguson na KO-verlies: ‘Ik kom terug’

Vastberaden Tony Ferguson na KO-verlies: 'Ik kom terug'

Tony Ferguson heeft fans verzekerd dat hij “terug zal komen” na een stevig knock-out verlies tegen Michael Chandler tijdens UFC 274. Zaterdag nacht ging Ferguson flink onderuit maar geeft de moed niet op.

Met het gevecht tegen Chandler hoopte Ferguson een verlies van drie gevechten goed te maken. Om dit te doen, moest Ferguson een weg vinden langs voormalig Bellator kampioen Chandler, die zelf ook wat goed te maken had.

Zwaar gevecht

De openingsronde van het gevecht bleek vijf minuten lang zwaar te zijn. Ferguson scoorde een knock-down in de vroege momenten van de ronde. Maar Chandler was in staat om een ​​takedown te scoren en de ronde op zijn naam te zetten.

De zaken namen echter een verwoestende wending voor de voormalige interim lichtgewicht kampioen in ronde twee. Slechts zeventien seconden in de ronde, ging Ferguson onderuit door een voorwaartse trap die hem als een zak aardappelen op het canvas deed crashen. Foto’s van de Impact gingen viraal op internet.

De meest wrede KO

Het was een overweldigende knock-out, en een die UFC-vechtbaas Dana White de meest wrede KO noemde die hij ooit heeft gezien. Het bracht Ferguson zijn vierde verlies op rij, aangezien hij eerder nederlagen had geleden van Justin Gaethje, Charles Oliveira en Beneil Dariush.

Ondanks de moeilijke periode heeft Tony Ferguson de vechtfans verzekerd dat hij niet van plan is de handschoenen op te hangen. ‘The Boogeyman’ ging zondagavond naar Instagram waar hij het volgende bericht korte bericht deelde: ,,Ik zal terug komen! -CSO-. “

Bekijk ook

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Rematch: McGregor zegt ja tegen Mayweather bokswedstrijd

Rematch! McGregor zegt ‘JA’ tegen Mayweather bokswedstrijd

Conor McGregor en Floyd Mayweather zullen voor de tweede keer met elkaar de boksring instappen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page