Vals spel: 'Bescherm jezelf altijd in een gevecht' (video) Nieuws
Nieuws

Vals spel: 'Bescherm jezelf altijd in een gevecht' (video)

Vals spel: 'Bescherm jezelf altijd in een gevecht' (video)

Kun je er altijd op rekenen dat je tegenstander zich netjes gedraagt in bijvoorbeeld een MMA-gevecht? Het antwoord zou moeten zijn in principe wel, toch is dit wel eens anders.

Als je ooit een MMA-wedstrijd hebt gezien, weet je waarschijnlijk dat het aanraken van handschoenen respect betekent een van de grondbeginselen van deze vechtsporten. Dus wanneer een vechter zijn handen opsteekt om handschoenen aan te raken en vervolgens bruut in de aanval gaat is dit niet volgens de etiquette.

Wat een toestand

Of toch wel? Tijdens een amateur MMA-gevecht tijdens Lights Out Championship 6, welke plaatsvond in de Deltaplex Arena in Grand Rapids raakte de boel een beetje oververhit. Twee vechters stonden daar klaar elkaar de leef af te steken.

MMA-debutanten Cedric Santana en Jagarr Jenerou stonden gereed om elkaar te lijf te gaan. Beide staken hun handen op om elkaars handschoenen aan het begin van de ronde aan te raken. Echter ging tegelijkertijd Jenerou los op Santana en schakelde deze via knock-out uit. Wat vindt u, toegestaan of vals spel?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws