Valentina Shevchenko verdedigt UFC-titel in februari 2020 Nieuws
Nieuws

Valentina Shevchenko verdedigt UFC-titel in februari 2020

Valentina Shevchenko verdedigt UFC-titel in februari 2020
Valentina Shevchenko verdedigt UFC-titel in februari 2020

UFC-kampioen vlieggewicht Valentina Shevchenko gaat haar titel verdedigen tegen top uitdager Katlyn Chookagian.

Zo weet Nolan King van MMA Junkie donderdag te melden. Het gevecht zal naar verluidt plaatsvinden op de pay-per-view-kaart van 8 februari, hoogstwaarschijnlijk UFC 247 in Houston, Texas.

Dit is de eerste kans van Chookagian op UFC-goud. Zij verdiende die kans op de UFC 244 undercard, toen ze Jennifer Maia versloeg. Ze was al nummer 1 in de strogewichtdivisie vóór het Maia-gevecht, zij bevestigde zichzelf als de volgende vrouw in de rij voor een titelkans met haar overwinning.

Top begin van het jaar

Hoewel dit gevecht tussen Shevchenko en Chookagian bijna bovenaan de rekening komt voor deze Houston-kaart, wordt verwacht dat de kaart zal worden bekroond door een licht zwaargewicht titelgevecht tussen kampioen Jon Jones en ongeslagen uitdager Dominick Reyes.

ZIE OOK >> Valentina Shevchenko deelt brute knock-out uit

In haar meest recente gevecht versloeg ze Joanna Calderwood bij besluit. Ze zal deelnemen aan haar titelgevecht met Shevchenko, met een sterk algemeen record van 13-2. Shevchenko, aan de andere kant, is 18-3 algemeen, heeft al haar gevechten gewonnen in de nieuwe UFC vlieggewicht divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws