VADER UFC KAMPIOEN KHABIB WEER IN COMA: Situatie kritiek – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VADER UFC KAMPIOEN KHABIB WEER IN COMA: Situatie kritiek

VADER UFC KAMPIOEN KHABIB WEER IN COMA: Situatie kritiek

Abdulmanap Nurmagomedov (L) met Khabib (R)

Abdulmanap Nurmagomedov is weer in coma geraakt en zijn toestand verslechtert

De 57-jarige Nurmagomedov is wederom op de intensive care geplaatst na een verslechtering van zijn toestand. Nurmagomedov werd in april in het ziekenhuis opgenomen nadat hij in zijn geboorteland Dagestan longontsteking had opgelopen.

Vervolgens werd hij met een speciale vlucht naar een militair ziekenhuis in de Russische hoofdstad Moskou vervoerd, nadat hij een beroerte had opgelopen door complicaties van COVID-19. Nurmagomedov werd in een medisch geïnduceerde coma geplaatst nadat artsen een hartoperatie hadden uitgevoerd op de sambotrainer.

Ernstige complicaties

Vandaag is gemeld dat de toestand van Nurmagomedov is verslechterd, na enkele geconstateerde verbeteringen in dagen ervoor. De zoon van Abdulmanap, Khabib, sprak gisteravond voor het eerst over de toestand van zijn vader en legde uit hoe hij in een “zeer ernstige toestand” verkeerde tijdens een live chat op Instagram.

Hij werd afgelopen vrijdag wakker uit een comateuze toestand, maar kon naar verluidt niet bewegen of praten. Volgens een bericht van RT is Nurmagomedov opnieuw in comateuze toestand geraakt en na een hartomleidingsoperatie verbonden met een levensondersteunend apparaat.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page