Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vader Khabib Nurmagomedov is het zat: “wij vertrekken bij de UFC”

Vader Khabib Nurmagomedov is het zat: “wij vertrekken bij de UFC”

Volgens berichten op twitter zullen de wegen tussen wereldkampioen Khabib Nurmagomedov en de UFC zich gaan scheiden. De vader van Khabib melde aan de pers dat zij het zat zijn om nog langer voor de organisatieuit te komen.

“We zullen proberen de periode van diskwalificatie te verkorten. Ik weet niet wat het team zal zeggen. We hebben al veel tijd verloren. Onder het contract heeft Khabib nog één gevecht over. “

“We zullen vechten en proberen vrij te zijn van verplichtingen jegens de UFC, “ meld Abdulmanap Nurmagomedov de vader van Khabib aan RIA News.

Boosheid

De mededeling deed een storm van reacties oplaaien, zo was te lezen dat het niet de schuld zou zijn van de UFC dat Khabib een hoge boete kreeg en een schorsing voor zijn aandeel in de vechtpartij met Conor McGregor na UFC 229.

LEES OOK: Khabib Nurmagomedov weigert te vechten

“Het is toch niet de schuld van de UFC dat deze straf is uitgedeeld, dus waarom is hij dan pissig op hen? “ Luidt een van de reacties.

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page