Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vader Khabib Nurmagomedov is het zat: “wij vertrekken bij de UFC”

Vader Khabib Nurmagomedov is het zat: “wij vertrekken bij de UFC”

Volgens berichten op twitter zullen de wegen tussen wereldkampioen Khabib Nurmagomedov en de UFC zich gaan scheiden. De vader van Khabib melde aan de pers dat zij het zat zijn om nog langer voor de organisatieuit te komen.

“We zullen proberen de periode van diskwalificatie te verkorten. Ik weet niet wat het team zal zeggen. We hebben al veel tijd verloren. Onder het contract heeft Khabib nog één gevecht over. “

“We zullen vechten en proberen vrij te zijn van verplichtingen jegens de UFC, “ meld Abdulmanap Nurmagomedov de vader van Khabib aan RIA News.

Boosheid

De mededeling deed een storm van reacties oplaaien, zo was te lezen dat het niet de schuld zou zijn van de UFC dat Khabib een hoge boete kreeg en een schorsing voor zijn aandeel in de vechtpartij met Conor McGregor na UFC 229.

LEES OOK: Khabib Nurmagomedov weigert te vechten

“Het is toch niet de schuld van de UFC dat deze straf is uitgedeeld, dus waarom is hij dan pissig op hen? “ Luidt een van de reacties.

Bekijk ook

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...

Man op straat krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

Er zijn enkele vrij duidelijke waarschuwingssignalen van buitenaf dat het geen goed idee is om ...