Usman waarschuwt McGregor: ‘Ik pak alles van je af’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Usman waarschuwt McGregor: ‘Ik pak alles van je af’

Usman waarschuwt McGregor: ‘Ik pak alles van je af’

Usman waarschuwt McGregor: 'Ik pak alles van je af'

Kamaru Usman heeft een reactie gegeven op de opmerking van Conor McGregor die insinueert dat hij steroïden gebruikt. UFC-kampioen weltergewicht Usman reageerde nadat de meerdere berichten had gedeeld over het gebruik van verboden middelen door de topvechter.

De woordenwisseling op social media resulteerde in het feit dat Usman reageerde met; ,,Ik heb je trots al afgepakt. Laat me ook niet jouw whisky afpakken.” De opmerkingen van McGregor volgde op de winst die Usman afgelopen weekend boekte op Jorge Masvidal in hun herkansing tijdens UFC 261 in Florida.

Bultrug

McGregor staat er om bekend de victorie momenten van andere vechters af te nemen door hen te tarten na een wedstrijd. De nadrukkelijke overwinning markeerde Kamaru’s achttiende op rij en vierde opeenvolgende verdediging van zijn UFC-weltergewicht titel. McGregor merkte in een bericht op dat Usman wel aan de steroïden moest zitten.

,,Relax bultrug, met je pokken op je rug. Je hebt mij zien vechten de laatste keer op jouw gezicht. 40 seconden en ik was klaar”, aldus een tergende McGregor. Dit lokte een reactie uit van Usman die zij dat de Ier zijn mond moest houden; ,,Ik maak mensen af en jij wordt alleen maar afgemaakt en eindigt geen een gevecht. dus houdt je mond en blijf nederig”, aldus een zichtbaar geïrriteerde Usman.

Sloophamers

Maar McGregor was nog niet klaar. ,,Fuck deze gasten toch, ik geef geen moer. Ik noem het gewoon zoals het is. Ik heb de grootste ballen in Ierland met twee sloophamers die aan mijn ellebogen zijn bevestigd. Stuur me naar binnen en ik sla puistje (Usman. red) total los. “

Usman ging laat op de avond naar sociale media, waar hij op de beschuldigingen van McGregor reageerde met de volgende waarschuwing. ,,Ik bood je de strijd aan en je kwam niet opdagen. Laten we nederig blijven, jongeman. Ik heb je trots al gepakt. Laat me ook niet jouw whisky afnemen. “

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page