Underdog MEPT zich naar UFC-contract! Pool 'KO' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Underdog MEPT zich naar UFC-contract! Pool 'KO' (video)

Underdog MEPT zich naar UFC-contract! Pool 'KO' (video)

Ihor Potieria voegde zich afgelopen nacht officieel bij de UFC. De Oekraïner verdiende een UFC-contract met het verslaan van de Poolse Lukasz Sudolski tijdens DWCS 5.5 in Las Vegas.

Dana White de grote baas van de UFC voegt nog een topknokker toe aan zijn organisatie. Potieria die zijn vijand neerhaalde met een links-rechts combinatie, gevolgd door een rechtse hoek. Kreeg alle lof van de vechtbaas na zijn prestatie.

Nooit iemand onderschatten

,,Die gast is 25 jaar oud, 1,80 meter en 102 kilo", zei White. ,,Ik heb het over kansen, die eigenlijk niet veel betekenen, maar hij was een 3-tegen-1 underdog in dit gevecht. Niemand gaf hem een schijn van kans, hij zou vernietigd zou worden. "

,,Hij deed precies het tegenovergestelde en eindigde indrukwekkend. Het is onmogelijk dat ik hem niet binnenhaal en een contract geef", aldus White die zijn vechters stal elke week ziet groeien met zijn UFC talenten show.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws