Uitgescholden UFC'er Volkov reageert op verslaan Rozenstruik
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Uitgescholden UFC’er Volkov reageert op verslaan Rozenstruik

Uitgescholden UFC’er Volkov reageert op verslaan Rozenstruik

Alexander Volkov versloeg afgelopen weekend de Surinamer Jairzinho Rozenstruik met een technische knock-out in de eerste ronde in hun UFC zwaargewicht gevecht in Las Vegas. Het gevecht is omgeven door controverse wegens het vroegtijdige einde. Volkov reageert nu een aantal dagen na ook te zijn uitgescholden door het publiek.

Het UFC-zwaargewicht Volkov werd uitgescholden terwijl hij ‘beste wensen naar Moskou’ stuurde na het winnen van gevecht. Het aanwezige publiek kon dit niet echt waarderen vanwege de oorlog die Rusland voert tegen Oekraïne.

Volkov die in Rusland woont met zijn gezin zei al eerder dat het niet dragen van de Russische vlag verboden is door de UFC. Maar dat houdt niet in dat hij zijn land niet vocaal mag prijzen. ,,Ik wil Moskou en mijn familie gedag zeggen, iedereen die in Moskou blijft en geen visum kan krijgen om hier naar de VS te komen”, Zei Volkov.

Boegeroep

,,Maar mijn team hier heeft me met alles geholpen, dus ik wil iedereen bedanken voor het helpen en steunen.” Dit leverde een boegeroep op vanuit de zaal in de APEX waar het gevecht plaatsvond. De Rus produceerde een vlaag van verwoestende stoten slechts twee minuten en 12 seconden in de eerste ronde om Rozenstruik te verslaan via een technische knock-out.

Hierover zegt Volkov; ,,De scheidsrechter stopte dit gevecht. Maar hoe dan ook, hij zat in een slechte positie en hij kreeg een paar van mijn harde stoten. Hij was een beetje knock-out. Het is niet mijn schuld, vraag het aan de scheidsrechter, niet aan mij. Ik deed mijn werk.”

Bekijk ook

Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht verslaat max holloway

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Alexander Volkanovski versloeg Max Holloway voor de derde keer.

Saai gevecht! UFC-kampioen Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Saai gevecht! UFC-ster Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Israel Adesanya en Jared Cannonier’s gevecht vandaag in Las Vegas was grotendeels een tactisch spelletje. ...

'Dynamiet!' Glory's Periera slaat Strickland knock-out (video)

‘Dynamiet!’ Glory’s Periera slaat Strickland knock-out (video)

Alex Pereira zette vandaag een enorme stap in de richting van de UFC-titel in het middengewicht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page