Uit ontslag teruggehaalde UFC-vechter Azaitar geeft verklaring af – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Uit ontslag teruggehaalde UFC-vechter Azaitar geeft verklaring af

Uit ontslag teruggehaalde UFC-vechter Azaitar geeft verklaring af

Ottman Azaitar, de UFC lichtgewicht vechter die ontslagen werd door de organisatie maar terug mocht komen, heeft een verklaring afgelegd.

In een interview met Fighting.de heeft Azaitar zijn kant van het verhaal verteld. De Marokkaans-Duitse MMA-vechter werd ontslagen omdat hij de corona bubbel in Abu Dhabi had geschonden. UFC-baas Dana White zette de knokker op straat maar kwam daar later op terug.

,,Ik wil alleen maar zeggen: wanneer ik – Ottman Azaitar – besluit om het publiek hiervan op de hoogte te stellen, dan alleen wanneer ik dat wil en wanneer ik het goed vind”, zegt Azaitar. Die beschuldigt werd de beveiliging te hebben omzeild en iemand binnen te hebben geleid in de bubbel.

Geheimzinnig gedoe

Over de tas die Azaitar zou hebben aangenomen van de persoon zegt de vechter; ,,Nee, nee mijn vriend. Ik vraag je moeder ook niet wat er in haar tas zit, of wel? Ik vraag haar niet eens of ze überhaupt een tas heeft! Mensen moeten niet altijd voortijdig reageren nadat ze iets hebben gelezen”, zegt de vechter.

Over het feit dat White hem meteen de wacht aanzegde reageert Azaitar dat hij dit wel begreep. Deze zou verkeerd te zijn ingelicht door de officials en daar zijn besluit opgenomen te hebben. Over wat er nu precies in de tas heeft gezeten spreek Azaitar zich niet uit. Manager Ali Abdelaziz verklaarde dat het om aardappelen zou gaan. Maar dit lijkt niet aannemelijk.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page