'UFC's vieze spelletjes!' Kampioen Ngannou spreekt MMA Nieuws
MMA Nieuws

'UFC's vieze spelletjes!' Kampioen Ngannou spreekt

'UFC's vieze spelletjes!' Kampioen Ngannou spreekt

Francis Ngannou onthult dat UFC dreigde hem te vervolgen wegens vermeende gesprekken met de zakenpartner van Jake Paul. Ook zegt de UFC-kampioen dat de organisatie verschillende manieren gebruikt om vechters onder druk te zetten.

Afgelopen weekend verdedigde Ngannou met succes zijn UFC-zwaargewicht titel tegen Cyril Gane. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, was UFC-president Dana White niet aanwezig in de kooit om Ngannou de titelriem om te hangen. Een teken van onmacht of disrespect? (lees verder onder video).

Wetende dat White en Ngannou al een tijd heen en weer discussiëren over een nieuw contract, waar de Kameroener in opgenomen wil zien dat hij. mag boksen. Was het niet verschijnen van White geen verrassing. Ngannou die vocht met een zwaar geblesseerde knie laat het er niet bij zitten en doet een boekje open over de UFC en hoe deze te werk gaat.

Onder druk gezet

Gisteren in een interview met sportjournalist Ariel Helwani verteld Ngannou onder andere dat hij en zijn team een SMS kregen op weg naar de wedstrijd tegen Gane. Daarin stond dat de UFC van plan was een rechtszaak aan te spannen omdat de manager van Ngannou gesproken zou hebben met de zaakwaarnemer van de boksende YouTuber Jake Paul. Maar er is meer…..

Ook zegt Ngannou dat de UFC dwang middelen gebruikt in de onderhandelingen met vechters over hun contract; ,,Ze (UC. red.) weten dat je geen geld meer zult hebben, omdat ze precies weten hoeveel je verdient en ze weten dat je met dat geld niet ver kunt komen", aldus Ngannou. ,,Zo willen ze je dwingen een nieuwe deal te ondertekenen, die vaak helemaal uitgekleed zijn". Voor meer bekijk het interview.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws