UFC'er zegt McGregor en Poirier 'KO' te kunnen slaan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er zegt McGregor en Poirier ‘KO’ te kunnen slaan

UFC’er zegt McGregor en Poirier ‘KO’ te kunnen slaan

Charles Oliveira

Charles Oliveira is ervan overtuigd dat hij Conor McGregor en Dustin Poirier zal uitschakelen als het tot een gevecht komt. De Braziliaan die de lichtgewicht titel van de organisatie in handen heeft zal zeer waarschijnlijk lijk tegenover een van beiden de kooi In gaan.

UFC lichtgewicht kampioen Oliveira zegt dat hij er zeker van is dat hij McGregor en Poirier zal uitschakelen als ze vechten. Oliveira won de vacante UFC lichtgewicht titel toen hij in mei Michael Chandler knock-out sloeg tijdens UFC 262. Over een week vechten Poirier en McGregor voor de derde keer met elkaar, de winnaar zal tegen Oliveira komen te staan.

Ik pak ze alle twee

Oliveira dat hij zich goed voelt over de mogelijkheid om ofwel McGregor of Poirier onder ogen te zien en voorspelt hij dat hij beide mannen zal uitschakelen als ze een voet in de Octagon zetten met hem. ,,Ik kies nooit tegenstanders. Ik ben altijd klaar om te vechten”, zegt Oliveira.

Poirier (links) en McGregor

,,Iedereen weet dat een gevecht met Conor veel geld brengt en een gevecht met Dustin niet zo veel, maar het zijn twee geweldige tegenstanders. Ik kies mijn gevechten niet. Ik zal klaar zijn. Ik geloof echt in mijn jiu-jitsu tegen een van hen, maar iets zegt me dat als ik tegen ze zou vechten, ik ze allebei zou uitschakelen. Ik voel me prima’, aldus Oliveira.”

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page