UFC'er Tom Breese in Nederlands MMA-toernooi op 13 maart MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Tom Breese in Nederlands MMA-toernooi op 13 maart

UFC'er Tom Breese in Nederlands MMA-toernooi op 13 maart

Tom Breese zal op 13 maart in actie komen tijdens LFL 4 in Nederland. De inmiddels voormalig UFC-vechter treft David Ramirez uit Brazilië. Dat Levels Fight League een grote naam heeft weten te strikken als Breese is goed nieuws voor de MMA-fans in ons land.

Vandaag werd bekend dat LFL een gevecht heet gepland met Breese, het middengewicht vocht zijn laatste wedstrijd bij de UFC in januari 2021 waar hij verloor van Omari Akhmedov. De Brit heeft een record van 15 wedstrijden met 12 winsten en 3 verliezen. Een aantal van zijn overwinningen kwamen via knock-out.

Grote naam

Levels Fight League (LFL) is een gloednieuwe organisatie in Nederland die in 2021 een aantal events neerzette. De vechtsport organisatie heeft bekende namen in haar gelederen zoals voormalig Glory Kickboks kampioen Murthel Groenhart (lees verder onder video).

Ramirez stond al eerder in de kooi bij LFL 3 waar hij Mohamed Ghalab versloeg in oktober vorig jaar. De Braziliaan lijkt als underdog de wedstrijd in te gaan tegen Breese. Meer informatie over de complete vechtkaar van LFL 4 volgt binnenkort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws