UFC'er Taila Santos ziekenhuis in geslagen na strijd om wereldtitel MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Taila Santos ziekenhuis in geslagen na strijd om wereldtitel

UFC'er Taila Santos ziekenhuis in geslagen na strijd om wereldtitel

Taila Santos moet met spoed geopereerd worden aan een gebroken oogkas. Santos ging ten onder na de strijd om de vlieggewicht titel van Valentina Shevchenko tijdens UFC 275 eerder vandaag in Singapore.

De Braziliaanse bezorgde Shevchenko een zware wedstrijd in het co-main event van UFC 275. Santos
verloor via split decision na 25 minuten actie. Maar werd onmiddellijk na de wedstrijd naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd. Uit onderzoek bleek dat ze een gebroken oogkas opliep onder het rechteroog, dankzij een toevallige botsing van hoofden met Shevchenko in de derde ronde.

Keuzes

Santos' manager Tiago Okamura zegt dat ze ervoor kiezen om de operatie in Brazilië te ondergaan in plaats van de procedure in Singapore uit te voeren. ,,We hadden twee opties", zei Okamura. ,,Om hier geopereerd te worden, en God weet hoe lang we zouden moeten blijven en hoe het herstel zou duren. Of twee weken wachten tot de zwelling een beetje verminderd is en dan de operatie ondergaan."

,,De doktoren zeiden dat de lange vlucht [terug naar Brazilië] geen probleem zou zijn." Santos, kwam het dichtst bij het verslaan van Shevchenko. Uiteindelijk keert ze met lege handen terug naar huis. Het is nog steeds onduidelijk hoe lang Santos na de operatie niet mag vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws