UFC'er Taila Santos ziekenhuis in geslagen na strijd om wereldtitel
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Taila Santos ziekenhuis in geslagen na strijd om wereldtitel

UFC’er Taila Santos ziekenhuis in geslagen na strijd om wereldtitel

Taila Santos moet met spoed geopereerd worden aan een gebroken oogkas. Santos ging ten onder na de strijd om de vlieggewicht titel van Valentina Shevchenko tijdens UFC 275 eerder vandaag in Singapore.

De Braziliaanse bezorgde Shevchenko een zware wedstrijd in het co-main event van UFC 275. Santos
verloor via split decision na 25 minuten actie. Maar werd onmiddellijk na de wedstrijd naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd. Uit onderzoek bleek dat ze een gebroken oogkas opliep onder het rechteroog, dankzij een toevallige botsing van hoofden met Shevchenko in de derde ronde.

Keuzes

Santos’ manager Tiago Okamura zegt dat ze ervoor kiezen om de operatie in Brazilië te ondergaan in plaats van de procedure in Singapore uit te voeren. ,,We hadden twee opties”, zei Okamura. ,,Om hier geopereerd te worden, en God weet hoe lang we zouden moeten blijven en hoe het herstel zou duren. Of twee weken wachten tot de zwelling een beetje verminderd is en dan de operatie ondergaan.”

,,De doktoren zeiden dat de lange vlucht [terug naar Brazilië] geen probleem zou zijn.” Santos, kwam het dichtst bij het verslaan van Shevchenko. Uiteindelijk keert ze met lege handen terug naar huis. Het is nog steeds onduidelijk hoe lang Santos na de operatie niet mag vechten.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page