UFC’er Sam Alvey in tranen na verstikkend verlies (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Sam Alvey in tranen na verstikkend verlies (video)

UFC’er Sam Alvey in tranen na verstikkend verlies (video)

UFC'er Sam Alvey in tranen na verstikkend verlies

Sam Alvey verloor afgelopen zaterdag van Julian Marquez via een verwurging waardoor de Amerikaan buiten westen raakte. Na de wedstrijd poste Alvey een emotionele video waar hij in tranen zijn fans adresseert.

UFC-middengewicht Alvey bracht deemotionele video uit, slechts enkele minuten nadat hij door Julian Marquez werd verstikt tijdens UFC Vegas 23. Het gevecht kwam niet verder dan de tweede rond, na een sterke eerste ronde waarin beide mannen een aantal flinke stoten uitwisselingen hadden.

Schaamte

Het lukt Marquez echter om Alvey in een verwurging te krijgen en deze kort te laten slapen. Toen hij naar zijn sociale media ging na het gevecht met Marquez, liet Alvey zien hoe emotioneel gekwetst hij is na het verlies, dat misschien zijn laatste optreden in de UFC-Octagon markeerde.

,,Het is minuten na mijn gevechten, jongens, en ja, het ging niet zoals gepland. Maar God is staat achter mij, en zijn plan is altijd beter dan mijn plan. Ik zal terug komen. Man, dat doet pijn. Nou, ik ben nu in ieder geval buiten westen verstikt in het bijzijn van miljoenen mensen. Ik denk dat ik dat van mijn bucketlist kan halen. God zij altijd geprezen. Of je nu wint of verliest, hij staat in mijn hoek”, zei Alvey.

Bekijk ook

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page