Door noodlot getroffen UFC’er keert terug naar de MMA-kooi – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Door noodlot getroffen UFC’er keert terug naar de MMA-kooi

Door noodlot getroffen UFC’er keert terug naar de MMA-kooi

Ray Borg, voormalig UFC-vechter keert terug naar de kooi bij UAE Warriors. De MMA-carrière van Borg ging niet zonder slag of stoot en kreeg de Amerikaan met persoonlijk leed te maken. Maar is nog niet klaar om weg te lopen van de sport.

Het voormalige vlieggewicht en titeluitdager werd in augustus 2020 aan de kant gezet door de UFC. Tijdens zijn verbintenis met de organisatie, trok Borg zich terug of werden gevechten geannuleerd in een tempo dat anders was dan bij de meeste andere vechters. Dit noodlot speelde hem uiteindelijk parten, ook was zijn zoontje zwaar ziek waardoor Borg veel moest afzeggen.

Dankbaar

Na zijn ontslag kondigde Borg zijn pensionering aan uit de sport. Maar kwam al snel terug op die verklaring. Nu lijkt het erop dat Borg een nieuw huis heeft gevonden. Hij zal op 19 juni vechten tegen Jesse Arnett tijdens UAE Warriors 20.

,,Ik ben enorm opgewonden om de kans te krijgen om voor UAE Warriors te vechten en mezelf te bewijzen dat ik een van de beste bantamgewichten ter wereld ben”, zei Borg in een verklaring. ,,Ik ben dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven.”

Bekijk ook

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page