📸 UFC'er Dillashaw zwaar gehavend in comeback wedstrijd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 📸 UFC’er Dillashaw zwaar gehavend in comeback wedstrijd

📸 UFC’er Dillashaw zwaar gehavend in comeback wedstrijd

TJ Dillashaw maakte afgelopen nacht zijn terugkeer naar de UFC. In een spannende wedstrijd met Cory Sandhagen boekte een flink gehavende Dillashaw niet alleen winst op zijn rivaal maar ook op de critici die hem letterlijk afmaakte na te zijn betrapt op doping.

Het UFC Vegas 32-hoofdevenement van afgelopen bleek een absolute oorlog te zijn. Dillashaw en Sandhagen gingen vijfentwintig minuten achter als beesten op elkaar los. Dillashaw leek zijn knie te blesseren in de openingsronde van de wedstrijd, maar vocht door de tegenspoed heen om een ​​split decision overwinning te behalen van de aanwezige juryleden.

Zwaar geleden

De voormalige kampioen bantamgewicht van de UFC Dillashaw, keerde voor het eerst terug naar de Octagon sinds hij in januari 2019 een knock-out verlies leed tegen Henry Cejudo. Later werd onthuld dat Dillashaw positief had getest op EPO en kreeg hij een schorsing van twee jaar.

Naast het blesseren van zijn knie in de overwinning van afgelopen nacht, liep TJ Dillashaw ook een vervelende snee op net boven zijn rechteroog. Zijn coach plaatste een alleszeggende foto op social media.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page