UFC'er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan Nieuws
Nieuws

UFC'er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan

UFC'er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan

Gaethje vs Chandler gaat niet door vanwege Covid-19 vaccinatie. Chandler zegt dat hij "niet zal kunnen vechten" tegen Justin Gaethje tijdens UFC 268: "Ik zal op 6 november niet zijn gevaccineerd". Het lijkt erop dat Chandler vs. Gaethje een nieuwe datum en locatie nodig heeft na de nieuw geïntroduceerde maatregelen in de staat New York.

Vanwege de nieuwe maatregelen in New York die een vaccinatiebewijs vereisen voor restauraunts, sportscholen en entertainment evenementen, zegt Chandler dat hij niet zal kunnen vechten. Chandler en Gaethje hebben onlangs overeenstemming bereikt over een langverwachte gevecht tijdens UFC 268, die op 6 november zal plaatsvinden in Madison Square Garden.

Ik neem hem niet

Chandler weigert de vaccinatie; ,,Ik laat me op dit moment niet vaccineren. Ik weet niet hoeveel vechters wel, ik weet niet hoeveel vechters zullen worden gevaccineerd. Ik heb niet echt een overzicht van wie wel of niet", aldus Chandler.

Voor zover bekend is Chandler de eerste bekende vechter die weigert om een anti Covid-19 vaccinatie te nemen. ,,Het is niet dat ik anti-vax ben. Het is niet dat ik niet per se in het vaccin geloof. Ik ga het vaccin pas krijgen als het 100 procent door de FDA is goedgekeurd", aldus Chandler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws