UFC'er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan

UFC’er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan

UFC'er Chandler weigert Covid-19 prik! Gevecht van de baan

Gaethje vs Chandler gaat niet door vanwege Covid-19 vaccinatie. Chandler zegt dat hij “niet zal kunnen vechten” tegen Justin Gaethje tijdens UFC 268: “Ik zal op 6 november niet zijn gevaccineerd”. Het lijkt erop dat Chandler vs. Gaethje een nieuwe datum en locatie nodig heeft na de nieuw geïntroduceerde maatregelen in de staat New York.

Vanwege de nieuwe maatregelen in New York die een vaccinatiebewijs vereisen voor restauraunts, sportscholen en entertainment evenementen, zegt Chandler dat hij niet zal kunnen vechten. Chandler en Gaethje hebben onlangs overeenstemming bereikt over een langverwachte gevecht tijdens UFC 268, die op 6 november zal plaatsvinden in Madison Square Garden.

Ik neem hem niet

Chandler weigert de vaccinatie; ,,Ik laat me op dit moment niet vaccineren. Ik weet niet hoeveel vechters wel, ik weet niet hoeveel vechters zullen worden gevaccineerd. Ik heb niet echt een overzicht van wie wel of niet”, aldus Chandler.

Voor zover bekend is Chandler de eerste bekende vechter die weigert om een anti Covid-19 vaccinatie te nemen. ,,Het is niet dat ik anti-vax ben. Het is niet dat ik niet per se in het vaccin geloof. Ik ga het vaccin pas krijgen als het 100 procent door de FDA is goedgekeurd”, aldus Chandler.

Bekijk ook

Boksheld Manny Pacquiao gaat voor Filipijns presidentschap

De legende heeft zich kandidaat gesteld na te zijn genomineerd.

‘Mijn tanden!’ UFC’er MEPT gebit rivaal aan diggelen (video)

Devin Clark's tanden zijn compleet gesloopt na zijn verlies tegen Ion Cutelaba

Vechter MEPT rivaal in 1 klap ‘KO’! Inpakken en wegwezen (video)

Roy Echeverria maakte snel werk van Ken Sabino

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page