UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Randa Markos beschuldigt Luana Pinheiro ervan vals te hebben gespeeld en acteerde tijdens hun gevecht afgelopen zaterdag tijdens UFC Vegas 25. Voor Markos hing er veel af van het gevecht, verliezen zou wel eens einde UFC carrière kunnen betekenen. En Markos verloor door diskwalificatie.

Alsof het lot er mee speelde liep Markos een diskwalificatie op doordat zij vanuit ligpositie Pinheiro tegen de grond trapte met een zogenaamde ‘up-kick’. Deze raakte Pinheiro op de onderkaak die neer ging en juist dat laatste wekt twijfels op, niet alleen bij Markos.

Acteertalent

Paul Felder een van de commentatoren merkte op dat Pinheiro vertraagt neerging en het wellicht een staaltje stevig acteerwerk was. ,,Eh, ik denk dat we een beetje zien van, hoe noem je het, acteren”, zei Felder tijdens de uitzending. Markos kwam met een verklaring naar buiten die er niet om liegt. ,,Ik die kooi niet zonder winst verlaten en ze (Pinheiro. red) stal dat van me”, zegt Markos op social media.

Ook tweevoudig UFC-kampioen Henry Cejudo heeft zijn twijfels over Pinheiro en ging flink los op social media door te zeggen dat er teveel acteurs binnen de UFC rondlopen. Cejudo verwees gelijk naar Aljmain Sterling die de UFC-titel won van Petr Yan doordat deze een illegale knie gebruikte. Ook Sterling wordt verweten te hebben geacteerd. Of Markos met haar laatste verlies de UFC zal moeten verlaten zal de aankomende tijd bekend worden.

Bekijk ook

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page