UFC'er beschuldigt van vals spel: 'Ik ben bestolen' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Randa Markos beschuldigt Luana Pinheiro ervan vals te hebben gespeeld en acteerde tijdens hun gevecht afgelopen zaterdag tijdens UFC Vegas 25. Voor Markos hing er veel af van het gevecht, verliezen zou wel eens einde UFC carrière kunnen betekenen. En Markos verloor door diskwalificatie.

Alsof het lot er mee speelde liep Markos een diskwalificatie op doordat zij vanuit ligpositie Pinheiro tegen de grond trapte met een zogenaamde ‘up-kick’. Deze raakte Pinheiro op de onderkaak die neer ging en juist dat laatste wekt twijfels op, niet alleen bij Markos.

Acteertalent

Paul Felder een van de commentatoren merkte op dat Pinheiro vertraagt neerging en het wellicht een staaltje stevig acteerwerk was. ,,Eh, ik denk dat we een beetje zien van, hoe noem je het, acteren”, zei Felder tijdens de uitzending. Markos kwam met een verklaring naar buiten die er niet om liegt. ,,Ik die kooi niet zonder winst verlaten en ze (Pinheiro. red) stal dat van me”, zegt Markos op social media.

Ook tweevoudig UFC-kampioen Henry Cejudo heeft zijn twijfels over Pinheiro en ging flink los op social media door te zeggen dat er teveel acteurs binnen de UFC rondlopen. Cejudo verwees gelijk naar Aljmain Sterling die de UFC-titel won van Petr Yan doordat deze een illegale knie gebruikte. Ook Sterling wordt verweten te hebben geacteerd. Of Markos met haar laatste verlies de UFC zal moeten verlaten zal de aankomende tijd bekend worden.

Bekijk ook

Wat slecht! Eén bak ellende tijdens MMA-evenement

Helemaal lekker ging het niet tijdens het GFC 13 toernooi in Dagestan gisteren.

Man van staal! UFC champ drinkt koffie tijdens body shots (video)

UFC kampioen Ngannou is een van de meest imposante figuren in de MMA-wereld.

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page