UFC'er beschuldigt van vals spel: 'Ik ben bestolen' Nieuws
Nieuws

UFC'er beschuldigt van vals spel: 'Ik ben bestolen'

UFC'er beschuldigt van vals spel: 'Ik ben bestolen'

Randa Markos beschuldigt Luana Pinheiro ervan vals te hebben gespeeld en acteerde tijdens hun gevecht afgelopen zaterdag tijdens UFC Vegas 25. Voor Markos hing er veel af van het gevecht, verliezen zou wel eens einde UFC carrière kunnen betekenen. En Markos verloor door diskwalificatie.

Alsof het lot er mee speelde liep Markos een diskwalificatie op doordat zij vanuit ligpositie Pinheiro tegen de grond trapte met een zogenaamde 'up-kick'. Deze raakte Pinheiro op de onderkaak die neer ging en juist dat laatste wekt twijfels op, niet alleen bij Markos.

Acteertalent

Paul Felder een van de commentatoren merkte op dat Pinheiro vertraagt neerging en het wellicht een staaltje stevig acteerwerk was. ,,Eh, ik denk dat we een beetje zien van, hoe noem je het, acteren", zei Felder tijdens de uitzending. Markos kwam met een verklaring naar buiten die er niet om liegt. ,,Ik die kooi niet zonder winst verlaten en ze (Pinheiro. red) stal dat van me", zegt Markos op social media.

Ook tweevoudig UFC-kampioen Henry Cejudo heeft zijn twijfels over Pinheiro en ging flink los op social media door te zeggen dat er teveel acteurs binnen de UFC rondlopen. Cejudo verwees gelijk naar Aljmain Sterling die de UFC-titel won van Petr Yan doordat deze een illegale knie gebruikte. Ook Sterling wordt verweten te hebben geacteerd. Of Markos met haar laatste verlies de UFC zal moeten verlaten zal de aankomende tijd bekend worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws