UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar 'fuck you' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar ‘fuck you’

UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar ‘fuck you’

UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar 'fuck you'

Brock Lesnar heeft zichzelf niet bepaald populair gemaakt onder zijn UFC collega’s.

Brock Lesnar heeft niet deelgenomen aan MMA sinds UFC 200 in juli 2016 waar hij Mark Hunt versloeg, zijn winst werd later teruggedraaid toen bleek dat hij doping had gebruikt.

Gisteravond kwamen berichten naar buiten die suggereren dat een lang besproken zwaargewicht titelgevecht tussen regerend kampioen Daniel Cormier en WWE-ster Brock Lesnar van tafel is. Dit werd nog eens versterkt toen UFC baas Dana White aankondigde dat Lesnar zijn ontslag bij hem had ingediend en met pensioen gaat.

Brock Lesnar is een loser

Zwaargewicht UFC-vechter Curtis Blaydes is niet blij om dit te horen. Er is geen zwaargewicht titelgevecht geweest sinds november 2018, toen Cormier zijn titel verdedigde in een korte confrontatie met Derrick Lewis. Deels is dit te wijten aan de slepende blessures van Cormier, maar het is ook te wijten aan de onzekerheid rond dit potentiële Lesnar vs. Cormier gevecht. Daarin ligt de irritatie bij Blaydes.

LEES OOK >> Cormier vs Miocic 2 in de maak

Hij voelt alsof dat Brock Lesnar de hele UFC zwaargewicht divisie aan het lijntje hield, terwijl de wereld wachtte tot hij zijn terugkeer naar MMA aankondigde, om uiteindelijk zijn pensioen aan te kondigen. Curtis Blaydes uitte op twitter zijn woede hierover en zei: “Fuck you Brock Lesnar je liet iedereen in de verdomde zwaargewicht divisie wachtten, nu kondig jij je pensioen aan, loser. “

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page