UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar 'fuck you' Nieuws
Nieuws

UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar 'fuck you'

UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar 'fuck you'
UFC zwaargewicht Curtis Blaydes: Brock Lesnar 'fuck you'

Brock Lesnar heeft zichzelf niet bepaald populair gemaakt onder zijn UFC collega's.

Brock Lesnar heeft niet deelgenomen aan MMA sinds UFC 200 in juli 2016 waar hij Mark Hunt versloeg, zijn winst werd later teruggedraaid toen bleek dat hij doping had gebruikt.

Gisteravond kwamen berichten naar buiten die suggereren dat een lang besproken zwaargewicht titelgevecht tussen regerend kampioen Daniel Cormier en WWE-ster Brock Lesnar van tafel is. Dit werd nog eens versterkt toen UFC baas Dana White aankondigde dat Lesnar zijn ontslag bij hem had ingediend en met pensioen gaat.

Brock Lesnar is een loser

Zwaargewicht UFC-vechter Curtis Blaydes is niet blij om dit te horen. Er is geen zwaargewicht titelgevecht geweest sinds november 2018, toen Cormier zijn titel verdedigde in een korte confrontatie met Derrick Lewis. Deels is dit te wijten aan de slepende blessures van Cormier, maar het is ook te wijten aan de onzekerheid rond dit potentiële Lesnar vs. Cormier gevecht. Daarin ligt de irritatie bij Blaydes.

LEES OOK >> Cormier vs Miocic 2 in de maak

Hij voelt alsof dat Brock Lesnar de hele UFC zwaargewicht divisie aan het lijntje hield, terwijl de wereld wachtte tot hij zijn terugkeer naar MMA aankondigde, om uiteindelijk zijn pensioen aan te kondigen. Curtis Blaydes uitte op twitter zijn woede hierover en zei: "Fuck you Brock Lesnar je liet iedereen in de verdomde zwaargewicht divisie wachtten, nu kondig jij je pensioen aan, loser. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws