UFC ZONDAG: Knock-outs met een tegenvallende headliner – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC ZONDAG: Knock-outs met een tegenvallende headliner

UFC ZONDAG: Knock-outs met een tegenvallende headliner

Het UFC event van zaterdagnacht was niet een van de meest enerverende van de afgelopen tijd. Het voorprogramma herbergde echter een paar stevige knock-outs.

Vecht fans willen graag knock-outs zien als die niet vallen kan voor sommige een event als snel saai worden. Het UFC event van afgelopen nacht in APEX Las Vegas had een iet wat tegenvallende headliner tussen Cynthia Calvillo en Jessica Eye.

Meer boksen dan MMA-vechten

Het leek meer op een bokswedstrijd met af en toe wat geknuffel op de grond. Vrijwel geen trap werd uitgedeeld omdat Eye er voor waakte dat Calvillo haar been zou opvangen en naar de grond te gaan. Calvillo kreeg Eye wel een paar keer neer maar tegen het einde van de rondes. Wat te weinig tijd overliet om een verwurging te forceren.

BEKIJK DE UITSLAGEN VAN CALVILLO VS EYE

Het voorprogramma was wat de knock-outs betreft wat spannender. Echter voor het merendeel van de Nederlandse fans niet te zien. Deze worden aflik niet uitgezonden door Talpa op SBS9 of KIJK.nl. Dit gaat via UFC Fightpass waarvoor betaald moet worden.

Laat het nooit aan de jury

Zowel Christian Aguilera, Tyson Nam en Julia Avila scoorde TKO’s in de eerste ronden van hun partijen. Deze hadden de UFC fans graag willen zien. In het hoofdprogramma viel geen enkel knock-out en waren het de juryleden die moesten beslissen wie er gewonnen had. Ook de headliner waar uiteindelijk Calvillo als winnaar uit de bus kwam.

KIJK HIER HET UFC EVENT TERUG

Volgend weekend staat UFC Fight Night: Blaydes vs. Volkov gepland in de nacht van zaterdag 20 op 21 juni. De headliner gaat tussen de zwaargewichten Curtis Blaydes en Alexander Volkov. Dit kan nog wel eens een echte knock-out partij worden. Op naar volgende week.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page