UFC zet mega headliner neer voor januari 'Max Holloway vs Calvin Kattar' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC zet mega headliner neer voor januari 'Max Holloway vs Calvin Kattar'

UFC zet mega headliner neer voor januari 'Max Holloway vs Calvin Kattar'
UFC zet mega headliner neer voor januari 'Max Holloway vs Calvin Kattar'

Het ziet er naar uit dat de UFC in 2021 haar top events voortzet. Na een onofficiële Conor McGregor vs Dustin Poirier. Is nu een clash aangekondigd tussen twee top UFC Vedergewichten.

Als organisatie liet de UFC er geen gras over groeien dit jaar. De organisatie redde bijna eigenhandig de MMA-wereld. Op slimme doch doordachte manier werden ondanks de coronapandemie. Een aantal dikke events neergezet.

Top vechters

Het nieuwe jaar zal voor de UFC en haar fans ook goed beginnen. Niemand minder dan Max Holloway en Calvin Kattar. Zullen elkaar op 16 januari treffen. Locatie nog onbekend maar hoogstwaarschijnlijk op UFC Fight Island in Abu Dhabi. Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de coronapandemie.

Holloway verloor zijn laatste partij tijdens UFC 251 van Alexander Volkanovski. Dit was een titelgevecht in het vedergewicht. Calvin Kattar stond in juli voor het laatst in de UFC kooi. Hij versloeg Dan Ige. De UFC fans kunnen op nog meer traktaties rekenen. Een week later op 23 januari komt Conor McGregor voor de zoveelste keer uit pensioen tegen Dustin Poirier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws