UFC zet kampioen Khabib Nurmagomedov bewust buitenspel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC zet kampioen Khabib Nurmagomedov bewust buitenspel

UFC zet kampioen Khabib Nurmagomedov bewust buitenspel

UFC 249 zou oorspronkelijk plaatsvinden op 18 april in het Barclays Center in Brooklyn, NY, maar die plannen veranderden als gevolg van de wereldwijde coronavirus pandemie.

Khabib Nurmagomedov zou tijdens UFC 249 de headliner verzorgen tegen Tony Ferguson, echter vertrok Khabib naar zijn thuisland Rusland, nadat de UFC meedeelde dat het event niet in Amerika zou plaatsvinden. “Ik hoor zelfs dat ze op zoek zijn naar een tegenstander voor Tony, omdat hij in de Verenigde Staten is en ik hier in Rusland ben. Maar ik ben hier niet uit vrije wil, “zegt Khabib.

“De UFC vertelde me dat dit gevecht 100 procent niet plaatsvindt in de VS, en zelfs als het niet plaatsvindt in de Emiraten, zal het aan deze kant van de (Atlantische) Oceaan plaatsvinden. We hebben alles besproken met de UFC. Tegen die tijd had ik al vijf weken hard getraind bij AKA.”

Spelletjes

Op social media en door critici wordt gezegd dat Khabib bewust buitenspel gezet zou zijn, dit om een 2e gevecht met Conor McGregor veilig te stellen. Gesuggereerd wordt dat Tony Ferguson tegen een andere vechter gematched zal worden, zo zou Justin Gaethje als benaderd zijn om tegen hem te vechten op UFC 249.

Toch lijkt Khabib een sprankje hoop te houden en zegt, “Ik weet echt niet wat er aan de hand is. Het is echt moeilijk om te trainen en af ​​te vallen als de hele wereld op slot is en je niet weet waar je je op voorbereidt. Maar het is niet de eerste keer dat ik obstakels in mijn carrière tegenkom. “

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page